המבורגר ב-10 דקות של ישראל אהרוני

למה להזמין אם אפשר להכין בבית? אהרוני מכין את אוכל השחיתות האולטימטיבי - המבורגר ב-10 דקות שמגישים בלחמנייה עם מיונז פיקנטי
למה להזמין אם אפשר להכין בבית? אהרוני מכין את אוכל השחיתות האולטימטיבי - המבורגר ב-10 דקות שמגישים בלחמנייה עם מיונז פיקנטי
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
15 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    1327
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1326.6 קק״ל 6633.2 קק״ל
    פחמימות 35.9 גרם 179.6 גרם
    שומן 106.3 גרם 531.3 גרם
    נתרן 2999.3 מ״ג 14996.4 מ״ג
    חלבון 42.0 גרם 210.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 19.9 גרם
    שומן רווי 25.6 גרם 128.0 גרם
    כולסטרול 185.0 מ״ג 925.0 מ״ג
    סידן 64.8 מ״ג 324.1 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 26.9 מ״ג
    אשלגן 897.2 מ״ג 4486.0 מ״ג
    אבץ 8.6 מ״ג 43.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    1327
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1326.6 קק״ל 6633.2 קק״ל
    פחמימות 35.9 גרם 179.6 גרם
    שומן 106.3 גרם 531.3 גרם
    נתרן 2999.3 מ״ג 14996.4 מ״ג
    חלבון 42.0 גרם 210.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 19.9 גרם
    שומן רווי 25.6 גרם 128.0 גרם
    כולסטרול 185.0 מ״ג 925.0 מ״ג
    סידן 64.8 מ״ג 324.1 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 26.9 מ״ג
    אשלגן 897.2 מ״ג 4486.0 מ״ג
    אבץ 8.6 מ״ג 43.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
ישראל אהרוני
X

15 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה:

  1. ממליחים ומפלפלים את הבשר הטחון, לשים היטב את הבשר וצרים קציצות.
  2. צולים את ההמבורגר על פלאנצ’ה חמה מאוד משני הצדדים בהתאם למידת העשייה הרצויה.
  3. בינתיים, מערבבים בקערית את כל מרכיבי הרוטב. טועמים ומתקנים תיבול במקרה הצורך.
  4. פורסים את העגבניות, הבצל סגול והמלפפון החמוץ לפרוסות דקות.
  5. מרכיבים את ההמבורגר: מניחים ירקות, רוטב מיונז מתובל ומעליו המבורגר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
המבורגר ב-10 דקות של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות