בר בריא: חטיפי גרנולה מזינים עם טוויסט
חטיפי גרנולה בריאים ומזינים עם נגיעת אספרסו מפתיעה. גרנולה בר מושלם לנשנוש עם קפה, יוגורט או כארוחת בוקר קלילה בפני עצמו!
חטיפי גרנולה בריאים ומזינים עם נגיעת אספרסו מפתיעה. גרנולה בר מושלם לנשנוש עם קפה, יוגורט או כארוחת בוקר קלילה בפני עצמו!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 155.2 קק״ל 3104.6 קק״לפחמימות 16.7 גרם 333.3 גרםשומן 9.4 גרם 187.7 גרםנתרן 80.9 מ״ג 1617.3 מ״גחלבון 3.4 גרם 68.4 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 32.0 גרםשומן רווי 3.9 גרם 77.2 גרםכולסטרול 0.4 מ״ג 7.3 מ״גסידן 12.2 מ״ג 244.4 מ״גברזל 1.2 מ״ג 23.4 מ״גאשלגן 57.1 מ״ג 1142.7 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 17.8 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות155
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 155.2 קק״ל 3104.6 קק״לפחמימות 16.7 גרם 333.3 גרםשומן 9.4 גרם 187.7 גרםנתרן 80.9 מ״ג 1617.3 מ״גחלבון 3.4 גרם 68.4 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 32.0 גרםשומן רווי 3.9 גרם 77.2 גרםכולסטרול 0.4 מ״ג 7.3 מ״גסידן 12.2 מ״ג 244.4 מ״גברזל 1.2 מ״ג 23.4 מ״גאשלגן 57.1 מ״ג 1142.7 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 17.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 155 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 1/2 כוסות שיבולת שועל עבה
-
1/3 כוס סוכר חום
-
1/2 כוס קמח לבן
-
1/2 כפית מלח דק
-
4 כפות זרעי פשתן
-
4 כפות שומשום
-
4 כפות גרעיני דלעת
-
4 כפות גרעיני חמנייה
-
4 כפות שקדים טבעייםקצוצים
-
4 כפות אגוזי פקאןקצוצים
-
1/4כוס או 40 מ"ל אספרסומצונן
-
1/3כוס או 80 גרם טחינה גולמית
-
1/3כוס או 120 גרם דבש
-
1/3כוס או 65 גרם שמן קוקוסאו שמן ניטרלי
-
2 חלבונים
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מכינים ספל אספרסו במכונת הקפה ומצננים.
- בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים היבשים: שיבולת השועל, הסוכר, הקמח, המלח, זרעי הפשתן וזרעי השומשום, גרעיני החמנייה וגרעיני הדלעת, השקדים והפקאנים.
- בקערה קטנה מערבבים את האספרסו עם הטחינה, הדבש והשמן. מוסיפים את החלבונים ומערבבים.
- יוצקים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים היטב עם מרית סיליקון עד לקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים את התערובת לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, משטחים בידיים רטובות ומהדקים.
- אופים בתנור במשך 25-30 דקות, עד שהצדדים מזהיבים.
- מוציאים מהתנור ומצננים.
- חותכים למלבנים בעזרת סכין לחם.
- עוטפים את חטיפי הגרנולה בנייר או בצלופן ושומרים בקופסה אטומה במקרר.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מכינים ספל אספרסו במכונת הקפה ומצננים.
- בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים היבשים: שיבולת השועל, הסוכר, הקמח, המלח, זרעי הפשתן וזרעי השומשום, גרעיני החמנייה וגרעיני הדלעת, השקדים והפקאנים.
- בקערה קטנה מערבבים את האספרסו עם הטחינה, הדבש והשמן. מוסיפים את החלבונים ומערבבים.
- יוצקים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים היטב עם מרית סיליקון עד לקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים את התערובת לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, משטחים בידיים רטובות ומהדקים.
- אופים בתנור במשך 25-30 דקות, עד שהצדדים מזהיבים.
- מוציאים מהתנור ומצננים.
- חותכים למלבנים בעזרת סכין לחם.
- עוטפים את חטיפי הגרנולה בנייר או בצלופן ושומרים בקופסה אטומה במקרר.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
היי, בסרטון רשום ⅓ כוס סוכר וברכיבים רשום כוס סוכר.. מומלץ לתקן
תודה על ההערה, המתכון תוקן 🙂
קטגוריות
אביזרים
טכניקות