רקע הנמל מעודכן

מתוק ומשגע: בראוניז ריבת חלב ופקאן

מתכון קל ובעיקר טעים מאוד, לבראוניז ריבת חלב ואגוזי פקאן, רכים, שוקולדיים ונפלאים. חצי שעה בתנור ויש לכם קינוח מושלם לכל אירוע!
מתכון קל ובעיקר טעים מאוד, לבראוניז ריבת חלב ואגוזי פקאן, רכים, שוקולדיים ונפלאים. חצי שעה בתנור ויש לכם קינוח מושלם לכל אירוע!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    5351
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5350.6 קק״ל 5350.6 קק״ל
    פחמימות 708.4 גרם 708.4 גרם
    שומן 258.5 גרם 258.5 גרם
    נתרן 1665.3 מ״ג 1665.3 מ״ג
    חלבון 81.9 גרם 81.9 גרם
    סיבים תזונתיים 39.1 גרם 39.1 גרם
    שומן רווי 114.6 גרם 114.6 גרם
    כולסטרול 1203.8 מ״ג 1203.8 מ״ג
    סידן 1246.9 מ״ג 1246.9 מ״ג
    ברזל 25.5 מ״ג 25.5 מ״ג
    אשלגן 3750.9 מ״ג 3750.9 מ״ג
    אבץ 18.3 מ״ג 18.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    5351
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5350.6 קק״ל 5350.6 קק״ל
    פחמימות 708.4 גרם 708.4 גרם
    שומן 258.5 גרם 258.5 גרם
    נתרן 1665.3 מ״ג 1665.3 מ״ג
    חלבון 81.9 גרם 81.9 גרם
    סיבים תזונתיים 39.1 גרם 39.1 גרם
    שומן רווי 114.6 גרם 114.6 גרם
    כולסטרול 1203.8 מ״ג 1203.8 מ״ג
    סידן 1246.9 מ״ג 1246.9 מ״ג
    ברזל 25.5 מ״ג 25.5 מ״ג
    אשלגן 3750.9 מ״ג 3750.9 מ״ג
    אבץ 18.3 מ״ג 18.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות שוקולד
מערכת Foody
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


בראוניז

תוספות


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מרפדים את תבנית מרובעת בנייר אפייה.
  3. ממיסים במיקרוגל או על באן מרי את השוקולד והחמאה.
  4. טורפים בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת תערובת חלקה.
  5. מוסיפים לקערה את הסוכר וטורפים היטב (פעולה זו גם מקררת את התערובת).
  6. לאחר מכן מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבב עד לקבלת מסה אחידה.
  7. מוסיפים את הקמח ואבקת הקקאו וממשיכים לערבב עד שמתקבלת תערובת שוקולדית סמיכה וחלקה.
  8. יוצקים ½ מתערובת הבראוניז לתוך התבנית. מפזרים כמה כפות מריבת החלב (עד חצי צנצנת). מכסים במסת בראוניז הנותרת ומסיימים עם עוד כמה כפות של ריבת חלב.
  9. יוצרים מראה של שיש מרושל, בעזרת מזלג או קיסם עץ.
  10. מקשטים את פני הבראוניז באגוזי פקאן שלמים.
  11. מכניסים את התבנית לתנור ואופים במשך כ-25-30 דקות או עד שהבראוניז נאפים ומתחילים להיסדק בחלק העליון. אם הפקאנים מתחילים להשחים מוקדם מדי, אפשר לכסות את התבנית בנייר כסף של הנמל.
  12. מצננים, חותכים לריבועים ומגישים. שומרים בכלי אטום במקרר.
    צלם: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

עוד מתכונים שאתם חייבים להכין:
מתוק ומשגע: בראוניז ריבת חלב ופקאן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    Lilach Levi

    רק תשוקולד והחמאה עושים על הגז ואז זהו? הסןכר ושאר המצרכים בלי גז נכון?

      Avatar
      מערכת Foody

      נכון מאוד.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות