-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 499.8 קק״ל 2998.6 קק״לפחמימות 64.6 גרם 387.6 גרםשומן 24.9 גרם 149.1 גרםנתרן 230.2 מ״ג 1381.4 מ״גחלבון 6.2 גרם 37.1 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 21.3 גרםשומן רווי 14.7 גרם 88.4 גרםכולסטרול 73.1 מ״ג 438.3 מ״גסידן 173.5 מ״ג 1040.8 מ״גברזל 8.5 מ״ג 50.8 מ״גאשלגן 217.2 מ״ג 1303.2 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 19.3 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 8 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות500
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 499.8 קק״ל 2998.6 קק״לפחמימות 64.6 גרם 387.6 גרםשומן 24.9 גרם 149.1 גרםנתרן 230.2 מ״ג 1381.4 מ״גחלבון 6.2 גרם 37.1 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 21.3 גרםשומן רווי 14.7 גרם 88.4 גרםכולסטרול 73.1 מ״ג 438.3 מ״גסידן 173.5 מ״ג 1040.8 מ״גברזל 8.5 מ״ג 50.8 מ״גאשלגן 217.2 מ״ג 1303.2 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 19.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 8 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 500 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 כוס חלב 3%
-
1 1/2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
1 כפית אבקת ג’לטין
-
100גרם או 1/2 כוס סוכר לבן
-
1 כפית מחית וניל
-
קורט מלח דק
רוטב פירות יער
-
1 חבילה פירות יער טרייםאו קפואים
-
3 כפות סוכר לבן
-
1 כף מיץ לימון
הגשה
-
חופן פירות יער טרייםאו קפואים, או שבבי שוקולד
אופן הכנה
- מערבבים בסיר קטן את הג’לטין עם החלב, ממתינים במשך כ-5 דקות כדי שהג’לטין יתרכך ויתנפח בחלב.
- מחממים את הסיר על אש קטנה כדי שהחלב יתחמם והג’לטין יימס. מערבבים ומוודאים שהג’לטין נמס.
- מוסיפים את הסוכר לסיר, ממשיכים לבשל על אש קטנה עד שהסוכר נמס.
- מסירים מהאש ומערבבים עם השמנת, הווניל והמלח.
- מרססים תבנית שקעים מסיליקון בספריי שמן, מנגנים עם נייר סופג ומוזגים את התערובת לתבנית.
- מעבירים לקירור כשעתיים.
- מכינים את רוטב פירות היער: מחממים בסיר קטן את פירות היער עם הסוכר ומיץ הלימון עד לקבלת רוטב פירות יער. מרסקים בבלנדר מוט.
- להגשה: הופכים את הפנקוטה על צלחת הגשה, מוסיפים את רוטב פירות היער ומפזרים פירות יער או שבבי שוקולד.
אופן הכנה
- מערבבים בסיר קטן את הג’לטין עם החלב, ממתינים במשך כ-5 דקות כדי שהג’לטין יתרכך ויתנפח בחלב.
- מחממים את הסיר על אש קטנה כדי שהחלב יתחמם והג’לטין יימס. מערבבים ומוודאים שהג’לטין נמס.
- מוסיפים את הסוכר לסיר, ממשיכים לבשל על אש קטנה עד שהסוכר נמס.
- מסירים מהאש ומערבבים עם השמנת, הווניל והמלח.
- מרססים תבנית שקעים מסיליקון בספריי שמן, מנגנים עם נייר סופג ומוזגים את התערובת לתבנית.
- מעבירים לקירור כשעתיים.
- מכינים את רוטב פירות היער: מחממים בסיר קטן את פירות היער עם הסוכר ומיץ הלימון עד לקבלת רוטב פירות יער. מרסקים בבלנדר מוט.
- להגשה: הופכים את הפנקוטה על צלחת הגשה, מוסיפים את רוטב פירות היער ומפזרים פירות יער או שבבי שוקולד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן