נייר סופג

לביבות תירס וקישואים

לביבות קישואים ותירס שכולם אוהבים

כולם אוהבים לביבות ויש להן אינספור מתכונים. הנה מתכון של לביבות קישואים ותירס. לביבות ממוצרים בסיסיים שיש בכל בית, מחבת, שמן ויאללה, יש לכם ארוחה מצויינת!
אטריות בקארי אדום עם קריספי טופו. צילום: אליטה אופק

זה רק אני והמזרח שלי: אטריות בקארי אדום עם קריספי טופו

מנה אסיאתית לא שגרתית וקלה להכנה של אטריות בקארי אדום עם קריספי טופו שעושה חם בלב ובנשמה! מביאים את המזרח הרחוק לשולחן המשפחתי

אוכל שילדים אוהבים: קציצות עוף ותירס משגעות

קציצות מטוגנות נהדרות מעוף טחון, גרירי תירס מתוק ותיבול עדין, פשוטות ומהירות להכנה. מנה מצוינת לארוחת צהריים או ערב שאפשר להגיש לכל המשפחה עם תוספת שאוהבים
שניצל
2:36

יסודות המטבח: איך מכינים את השניצל המושלם? וגם שניצל בגרסה בריאה!

נטע לויה מלמדת אותנו את השיטה המושלמת להכנת שניצל ביתי, סופר קראנצ'י עם ציפוי מושלם! וגם איך מכינים שניצל אפוי בתנור ואיזה חלק מומלץ להשתמש לאפייה
סקונס לימון ודלורית. צילום: הילה סער

איך גורמים לילדים לאכול דלורית? סקונס לימון ודלורית מתוק!

הילה סער משלבת שתי אהבות ומה שיוצא הוא סקונס לימוני ואפילו ללא גלוטן! מאפים מהמטבח הבריטי, עם טוויסט חמצמץ, בתוספת דלורית שמוסיפה לבצק נימוחות ורכות משגעת
אגרול פשוט תוצרת בית מדפי אורז. צילום: אפיק גבאי

אגרול מטוגן תוצרת בית מדפי אורז

מתכון ללא גלוטן פשוט וקל להכנה של אגרול ירקות תוצרת בית מדפי אורז, כזה שעושה קראנץ' בפה, כיף להכין ויותר כיף לאכול, נראה אתכם אוכלים רק אחד כזה
טבעות בצל גבינתיות. צילום: אפיק גבאי

זה שוס! טבעות בצל במילוי גבינה נמתחת

מתכון טעים וקל להכנה של מנה שאנחנו לא יכולים להגיד לה לא! ואחרי שטעמנו אותה פעם אחת, אנחנו כבר מפנטזים על לאכול אותה שוב - טבעות בצל פריכות ממולאות גבינה
קציצות ברמונדי של נלי. צילום: עמית טרפוצ'ניק
1:22

קציצות ברמונדי בחלה של נלי חמו מ”ברכת אברהם” מגדל העמק

קציצות רכות וטעימות מדג ברמונדי ישראלי עם שום, כמון וכוסברה, עטופות ברוטב עגבניות סמיך, שכייף לאכול בלחמנייה או עם כל תוספת אחרת שאוהבים. חובה לנסות!
מכניסים את הקציצות לתוך הרוטב. צילום: שניר גוואטה.

מעדן ליום חג: קציצות עוף מטוגנות ברוטב חמד (רוטב חמוץ עם כורכום)

מתכון משגע של קציצות עוף פריכות מבחוץ ורכות מבפנים עם כוסברה, סלרי, שמיר ובצלים ושפע טעמים ביתיים ומנחמים. מנה עיקרית קלאסית שתשתלב נהדר עם כל תוספת שתבחרו
כריך סביח. צילום: אפיק גבאי

הכריך הכי ישראלי שיש: כריך סביח

כריך סביח זה השילוב הקלאסי של בוקר וצהריים, כל הדברים שאנחנו אוהבים בכריך אחד. שלושה שלבים פשוטים וכמה דקות ויש לכם את הכריך שיגרום לכולם ללקק את האצבעות
כדורי פירה מצופים מטוגנים בשמן עמוק
1:01

ארוחת שאריות מפוארת – כדורי פירה מטוגנים שילדים אוהבים

את המנה הזו הילדים שלכם לא יפסיקו לאכול - כדורי פירה מטוגנים מצופים בפירורי לחם, קראנצ'יים מבחוץ ורכים מבפנים, שכיף לנשנש עם קטשופ ומיונז
פירושקי גבינות ותרד

פירושקי – הרבה יותר פשוט ממה שזה נשמע

כיסוני בצק רוסיים הנפוצים במזרח אירופה ואפשר למלא בשלל טעמים מופלאים. במקור הפירושקי מטוגנים ונוטפים כל טוב. אנחנו בחרנו באופציה של מילוי גבינות ותרד ויש גם אופציה פחות מושחתת לאפייה בתנור
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים