נייר סופג

כדורי עוף בציפוי שומשום
10:21

כדורי עוף נחטפים בציפוי שומשום של תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מלמדת להכין כדורי עוף בציפוי שומשום, מטוגנים ופריכים מבחוץ ועסיסיים מבפנים, המוגשים לצד רוטב אסיאתי
קרפ תרד במילוי פלפלים, בצל וגבינה
6:00

קרפ תרד במילוי פלפלים, בצל וגבינה של אפרת ליכטנשטט

כל אחד צריך מנה קלילה שרק נראית מסובכת כדי להרשים את האורחים. אפרת ליכטנשטט מכינה קרפ תרד במילוי ירקות צלויים וגבינה מלוחה
צ'ורוס ספרדי אסלי. צילום: שניר גוואטה
6:48

צ’ורוס ספרדי אסלי בלי ביצים!

קרין גורן מפנקת אותנו במתכון לצ'ורוס ספרדי אותנטי, מתוק מתוק ומוגש חם ישר מהטיגון עם סוכר וקינמון! בנוסף, הצ'ורוס ללא ביצים ויכול להתאים גם לטבעונים שביניכם
חזה עוף מוקפץ בטמפורה. צילום: שניר גואטה
7:55

חזה עוף מוקפץ בטמפורה, חמוץ-מתוק וטעים בטירוף!

יונית צוקרמן מכינה אוכל אסייתי והיום היא מפנקת במתכון מושלם לחזה עוף מוקפץ בטמפורה שנותנת מעטפת קראנצ'ית לעוף העסיסי לצד רוטב מתקתק וטעים
מרק קוקוס מהיר כמו במסעדה תאילנדית. צילום: משה שגב

שגב מארח – מרק קוקוס מהיר כמו במסעדה תאילנדית

אם אנחנו לא יכולים לטוס לשם לפחות ניזכר ביחד בטעמים, משה שגב מחזיר אותנו לתאילנד עם מרק קוקוס מהיר כמו במסעדה תאילנדית! עשיר בטעמים וקל להכנה
כנפיים

כנפיים שאוכלים בידיים! כנפי עוף ברוטב צ’ילי מתוק

תמרה אהרוני מכינה כנפי עוף ברוטב צ'ילי מתוק שפשוט אי אפשר להפסיק לזלול. מכינים כנשנוש לצפייה בכדורגל או כמנה ראשונה בארוחה אסיאתית
הכרובית של אמיר ויונית על הרוטב. צילום: שניר גואטה
5:36

שופלור כרובית – כרובית כזו לא טעמתם בחיים שלכם!

יונית צוקרמן ואמיר דן במתכון לשופלור כרובית, מה זה שופלור? כרובית מבושלת מהמטבח המרוקאי, ברוטב עגבניות עשיר, מנה או תוספת נהדרת לכל ארוחה
ביצה עלומה מטוגנת. צילום: שניר גוואטה
6:47

הברקה מתפצלחת: ביצה עלומה מטוגנת בציפוי שבבי בריק

מנה ראשונה מקורית ומרשימה - ביצה עלומה בציפוי שבבי בריק פריכים, ברוטב קרם קוקוס, תמהרינדי ומיץ ליים טרי ולמעלה בזיליקום תאילנדי, כוסברה, נענע ושאלוט קריספי
תפוצ'יפס הום מייד משודרג. צילום: שניר גואטה.
4:03

חטיף עם מעוף! תפוצ’יפס הום מייד משודרג

לאכול בבית ולהרגיש במסעדה, תפוצ'יפס הום מייד עם גרדת לימון ממש כמו בוויטרינה. מנת הגילטי פלז'ר האהובה בתוספת מטבל שמשדרג את כל הארוחה
פרק 5: תפוצ'יפס הום מייד. צילום: שניר גואטה.
5:53

הכי בא לנשנש: תפוצ’יפס הום מייד

הנשנוש המושלם והתוספת האהובה לצד כל ארוחה. תמרה אהרוני ועומר מילר עם מתכון ממכר של תפוצ'יפס הום מייד פריך וקראנצ'י בתיבול מלח גס
פקורה ירקות (shutterstock)

נשנוש הודי: פקורה מהממת עם רוטב כוסברה

מתגעגעים להודו? אז יש לנו במיוחד בשבילכם את הנשנוש המושלם לירקות מצופים בפריכות ממכרת שהכי כיף לטבול במטבל כוסברה פיקנטי, לעצום עיניים ולדמיין שאתם בריקשה
פיש אנד צ'יפס ברמונדי ישראלי. צילום: שניר גואטה

פיש אנד צ’יפס נוסח ישראל מברמונדי ישראלי

אוכל הרחוב הכי כיפי וקראנצ'י - קבלו מתכון קל להכנה לפיש אנד צ'יפס מברמונדי ישראלי טרי ועסיסי, לצד מטבל חרפרף וקיבלתם מנה שהכי כיף לנשנש, אפילו בעמידה!
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים