תפוחי אדמה לטיגון של הדוד משה

קובה פותתה. צילום: טל סיון-ציפורין

קובה פותתה (פטטה) עירקית – קובה מתפוחי אדמה

אין כמו קובה תפוחי אדמה עירקית רכה וטעימה כדי להזכיר לנו את האהבה הגדולה שהסבתות שלנו הכניסו בכל תבשיל. קבלו מתכון מושלם לקובה פותתה (פטטה) כשרה לפסח כמו של סבתא
פיש אנד צ'יפס. צילום: אפיק גבאי
6:00

כל הסודות לפיש אנד צ’יפס מושלם בבית

כל אחד יכול להכין פיש אנד צ'יפס, אבל איך מכינים את הגרסה המושלמת? קבלו את הדרך להכין את הצ'יפס הכי פריך שיש, עם דג פריך לא פחות ורוטב טרטר שמתאים בול
מפרום כשר לפסח של יונית צוקרמן

מפרום כשר לפסח של יונית צוקרמן

יונית צוקרמן מכינה סיר מפרום כשר לפסח, מלא קציצות קראנצ'יות מבחוץ ונימוחות מבפנים, שמתבשלות ברוטב אדום מנחם. ארוחה שלמה בסיר אחד
וופל בלגי תפוחי אדמה 1

וופל בלגי מתפוחי אדמה של רון יוחננוב

רון יוחננוב בשיחוק של הלייף: וופל בלגי תפוחי אדמה וגבינה מ-5 מרכיבים בלבד שמכינים בצ'יק! מתכון קל להכנה לוופל קריספי כתוספת מהממת לארוחה או כארוחת בוקר מפוארת וכשרה לפסח
צ'יפס מתובל מושלם של יונית צוקרמן

צ’יפס מתובל מושלם של יונית צוקרמן

מי לא אוהב צ'יפס מתובל חם וקריספי? יונית צוקרמן מגישה מתכון מנצח לפלחי צ'יפס עם תיבול עז טעם, שמתאימים כתוספת לארוחה או כנשנוש מפנק, פשוט וטעים
צ'יפס של פלאפליות. צילום: אפיק גבאי
0:44

כמו בפלאפליות: צ’יפס מתנפח בגרסה הביתית

זוכרים שהייתם מסתכלים בעיניים כלות על מוכר הפלאפל ומתחננים לעוד צ'יפס נפוח אחד? אז עכשיו אתם יכולים להכין צ'יפס פלאפליות בבית בגרסת "אכול כפי יכולתך"
צ'יפס פרמז'ן. צילום: טל סיון-ציפורין

צ’יפס פרמז’ן מושלם של רון יוחננוב

רון יוחננוב מכין לכם את מנת הנשנוש הכי טובה בעולם! צ'יפס תפוחי אדמה פריך וחם עם שבבי פרמז'ן, שום ופטרוזיליה. נראה אתכם לא רצים להכין!
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג ומגישים. צילום: טל סיון-ציפורין

טונה של צ’ארם – לביבות תפוחי אדמה, בצל ירוק וטונה

רעבים ובא לכם להכין משהו מהיר? בשביל הלביבות האלה חנוכה זה רק תירוץ. לביבות תפוחי אדמה, בצל ירוק וטונה שהולכות נפלא עם סלט ירקות קצוץ וטחינה ליד. ממש ארוחת ערב מפנקת לכל המשפחה!

איך מכינים צ’יפס? המדריך המלא להכנת צ’יפס

המדריך המלא להכנת צ'יפס מושלם בבית. נכון שיש פה כמה שלבים, אבל אחרי שתאכלו את הצ'יפס הזה לא תרצו לאכול אף צ'יפס אחר. הכינו את הקטשופ ואת המיונז!
לביבות תפוחי אדמה של דניאל עמית. צילום: טל סיון-ציפורין

לביבות תפוחי אדמה וגבינות של דניאל עמית

לביבות תפוחי אדמה עשירות בגבינות ובצל ירוק, הכי כיף כתירוץ לחנוכה אבל כדאי לכם לשמור על המתכון גם לסתם יום חול כי זה כל כך טעים!!!
רושטי. צילום: טל סיון-ציפורין

לביבת רושטי שווייצרית מדוייקת כמו שעון

אפרת ליכטנשטט מכינה לנו לביבת רושטי גדולה ומושלמת מתפוחי אדמה, קלילה ומהירה להכנה שאפשר לחלוק בארוחה ולהניח במרכז השולחן. מושלם, כבר אמרנו?