אהרוני מחמם אווירה – חמין מקרוני עם שוקי עוף ותפוחי אדמה

ישראל אהרוני מכין את המנה המנחמת המושלמת ליום חורף - חמין מקרוני עם שוקי עוף זהובות שאופים בתנור בחום נמוך. אל תשכחו להוסיף תפוחי אדמה שיוצאים רכים ונימוחים
ישראל אהרוני מכין את המנה המנחמת המושלמת ליום חורף - חמין מקרוני עם שוקי עוף זהובות שאופים בתנור בחום נמוך. אל תשכחו להוסיף תפוחי אדמה שיוצאים רכים ונימוחים
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
26 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    835
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 835.1 קק״ל 3340.5 קק״ל
    פחמימות 93.9 גרם 375.6 גרם
    שומן 28.7 גרם 114.8 גרם
    נתרן 1315.7 מ״ג 5262.9 מ״ג
    חלבון 46.7 גרם 186.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 17.7 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 16.6 גרם
    כולסטרול 104.4 מ״ג 417.6 מ״ג
    סידן 69.8 מ״ג 279.2 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 15.5 מ״ג
    אשלגן 508.5 מ״ג 2034.0 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 16.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    835
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 835.1 קק״ל 3340.5 קק״ל
    פחמימות 93.9 גרם 375.6 גרם
    שומן 28.7 גרם 114.8 גרם
    נתרן 1315.7 מ״ג 5262.9 מ״ג
    חלבון 46.7 גרם 186.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 17.7 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 16.6 גרם
    כולסטרול 104.4 מ״ג 417.6 מ״ג
    סידן 69.8 מ״ג 279.2 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 15.5 מ״ג
    אשלגן 508.5 מ״ג 2034.0 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 16.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
26 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף


אופן הכנה

  1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן פחות 2 דקות. מסננים ושמים בקערה גדולה.
  2. קוצצים דק את השום והפטרוזיליה. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
  3. מוסיפים לאטריות המבושלות את השום, הפטרוזיליה, פירורי הלחם, מלח, פלפל שחור, שבבי צ’ילי יבש ושמן זית ומערבבים.
  4. מחממים סיר כבד על אש גבוהה ומשמנים קלות.
  5. צורבים את שוקי העוף מכל צדיהן עד שהן שחומות אבל לא מוכנות - הן יסיימו את הבישול בתנור. מוציאים לצלחת.
  6. קולפים את תפוחי האדמה וחוצים לאורכם. מניחים בסיר כשחציים החתוך כלפי מטה ומטגנים 5 דקות יחד עם הבצל.
  7. משטחים חצי מכמות האטריות על תפוחי האדמה, מעליהן את שוקי העוף ומעל את המחצית השנייה של האטריות.
  8. מוסיפים את המים ומבשלים 5 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל-150 מעלות.
  9. מכסים את הסיר ומעבירים לתנור החם לשעתיים.
  10. להגשה, הופכים את החמין על צלחת הגשה גדולה.

רוצים את ערכת החמין המושלמת? ערכה במחיר מיוחד שכוללת גם קורס דיגיטלי של עומר מילר וגם רוסטר עם כף הגשה. לחצו כאן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אהרוני מחמם אווירה – חמין מקרוני עם שוקי עוף ותפוחי אדמה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (20)

Avatar

    Avatar
    יצחק

    יצחק עובדיה איתי מתרח בשבת אצל הרב בקשי דרון זצ”ל בשבת

    Avatar
    ורדה מאייר

    כתוב 2 בצלים סגולים חתוכים ולא כתוב מה עושים איתם

      Avatar
      מערכת Foody

      היי ורדה 🙂 כפי שכתוב במתכון – יש לטגן אותם עם תפוחי האדמה, בהצלחה!

    Avatar
    שלי

    המתכון של אהרוני לחמין ספגטי מקבל ציון נכשל.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שלי! חבל לנו לשמוע, אבל תמיד תוכלי לנסות את מתכוני חמין המקרוני הנוספים שיש לנו באתר ולראות אם יש שם משהו שהוא יותר לטעמך. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות