רקע יטבתה

אוהב אותך יא בסבוסה: בסבוסה לוטי מושלמת!

עוגת בסבוסה לוטי עשירה ומשגעת שמכינים מסולת ושמנת, עם סירופ סוכר מתוק, ותוספת של בננות מקורמלות ופיסטוקים קלויים מעל
עוגת בסבוסה לוטי עשירה ומשגעת שמכינים מסולת ושמנת, עם סירופ סוכר מתוק, ותוספת של בננות מקורמלות ופיסטוקים קלויים מעל
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    7240
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7240.1 קק״ל 7240.1 קק״ל
    פחמימות 972.6 גרם 972.6 גרם
    שומן 340.1 גרם 340.1 גרם
    נתרן 453.5 מ״ג 453.5 מ״ג
    חלבון 73.9 גרם 73.9 גרם
    סיבים תזונתיים 19.5 גרם 19.5 גרם
    שומן רווי 174.2 גרם 174.2 גרם
    כולסטרול 564.9 מ״ג 564.9 מ״ג
    סידן 288.7 מ״ג 288.7 מ״ג
    ברזל 6.3 מ״ג 6.3 מ״ג
    אשלגן 1760.1 מ״ג 1760.1 מ״ג
    אבץ 3.9 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    7240
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7240.1 קק״ל 7240.1 קק״ל
    פחמימות 972.6 גרם 972.6 גרם
    שומן 340.1 גרם 340.1 גרם
    נתרן 453.5 מ״ג 453.5 מ״ג
    חלבון 73.9 גרם 73.9 גרם
    סיבים תזונתיים 19.5 גרם 19.5 גרם
    שומן רווי 174.2 גרם 174.2 גרם
    כולסטרול 564.9 מ״ג 564.9 מ״ג
    סידן 288.7 מ״ג 288.7 מ״ג
    ברזל 6.3 מ״ג 6.3 מ״ג
    אשלגן 1760.1 מ״ג 1760.1 מ״ג
    אבץ 3.9 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


סירופ

בננות מקורמלות

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 160 מעלות.
  2. מכינים את עוגת הסולת: מערבבים את כל רכיבי הבסבוסה, יוצקים את התערובת לתבנית ומשטחים.
  3. אופים בתנור במשך כ-35 דקות עד שהעוגה מקבלת קראסט זהוב בשוליים. מוציאים לצינון.
  4. במקביל מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה מים וסוכר תוך כדי ערבוב. לאחר מכן מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-5 דקות. יוצקים את הסירופ החם על העוגה ונותנים לסירופ להיספג ולהתקרר יחד עם העוגה.
  5. בינתיים, מכינים את הבננות המקורמלות ברוטב: מביאים לסף רתיחה את השמנת עם הסוכר והווניל, מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל במשך כ-30 דקות עד שהשמנת מסמיכה ומצהיבה והופכת לקרמל. מוסיפים את הבננות וממשיכים לבשל עוד כ-3 דקות. מצננים.
  6. פורסים את העוגה, בוזקים מעל העוגה את הבננות המקורמלות, הפיסטוקים וקצת מהרוטב.
בסבוסה לוטי
בסבוסה לוטי טעימה בטירוף! צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: יעל מגן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אוהב אותך יא בסבוסה: בסבוסה לוטי מושלמת!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות