אוזני המן במילוי ריבה וקוקוס

כבר הכנתם אוזני המן במילוי פרג וגם שוקולד והפעם רוצים להפתיע? אופים אוזני המן במילוי ריבה וקוקוס, שאפשר להכין בקלות ביחד עם הילדים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    9

מצרכים

בצק

מילוי

הגשה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מכינים את הבצק: שמים בתוך קערת מיקסר עם וו גיטרה את הקמח והחמאה ומערבלים 2-3 דקות. מוסיפים את אבקת הסוכר והמלח ומערבלים עוד דקה. מוסיפים את החלמונים ותמצית הווניל ומערבלים עד שהבצק מתגבש. חשוב לא לערבל יותר מדי, רק עד שהבצק מתגבש סביב הוו.
  3. מאחדים את הבצק עם הידיים ושמים בשקית או עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעה.
  4. מקמחים את משטח העבודה ומחלקים את הבצק ל-2. מרדדים כל חלק למלבן בעובי 1/2 ס”מ. קורצים עיגולים בעזרת כוס.
  5. למילוי: מערבבים בקערה את מעדן הפרי עם הקוקוס.
  6. מניחים בכל עיגול בצק כפית נדיבה מהמילוי ומהדקים את 3 הפינות ליצירת אוזן המן. חשוב להדק את הבצק היטב כדי שהמילוי לא יברח.
  7. אופים במשך 15 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות. מצננים מעט ומפזרים מעל את אבקת הסוכר.

הערות

  • אפשר לקצר את התהליך ולהשתמש בבצק פריך קפוא מוכן מראש, מופשר לפי הוראות היצרן

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 30 מנות
קלוריות 217.8 קק״ל 6534.2 קק״ל
פחמימות 25.1 גרם 752.2 גרם
שומן 8.2 גרם 246.3 גרם
נתרן 113.8 מ״ג 3412.6 מ״ג
חלבון 1.9 גרם 57.9 גרם
סיבים תזונתיים 1.1 גרם 33.9 גרם
שומן רווי 5.5 גרם 165.4 גרם
כולסטרול 34.9 מ״ג 1048.5 מ״ג
סידן 11.4 מ״ג 342.8 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 12.7 מ״ג
אשלגן 53.0 מ״ג 1589.5 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 6.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody