אוזני המן מכדורי שוקולד – ללא אפייה
אוזני המן מכדורי שוקולד ללא אפייה, בכלום מאמץ ומקסימום טעם. קל להכנה, במיוחד עם ילדים, ומבטיח שיהיה לכם חג פורים שמח ומבדח, ושוקולדי בטירוף
אוזני המן מכדורי שוקולד ללא אפייה, בכלום מאמץ ומקסימום טעם. קל להכנה, במיוחד עם ילדים, ומבטיח שיהיה לכם חג פורים שמח ומבדח, ושוקולדי בטירוף
- שירן מתתיהו
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 288.8 קק״ל 4332.5 קק״לפחמימות 33.1 גרם 496.5 גרםשומן 16.2 גרם 242.5 גרםנתרן 56.6 מ״ג 849.0 מ״גחלבון 2.9 גרם 43.2 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 24.0 גרםשומן רווי 9.8 גרם 147.0 גרםכולסטרול 27.0 מ״ג 405.0 מ״גסידן 31.9 מ״ג 477.8 מ״גברזל 1.8 מ״ג 26.5 מ״גאשלגן 157.0 מ״ג 2355.5 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 10.7 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 30 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות289
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 288.8 קק״ל 4332.5 קק״לפחמימות 33.1 גרם 496.5 גרםשומן 16.2 גרם 242.5 גרםנתרן 56.6 מ״ג 849.0 מ״גחלבון 2.9 גרם 43.2 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 24.0 גרםשומן רווי 9.8 גרם 147.0 גרםכולסטרול 27.0 מ״ג 405.0 מ״גסידן 31.9 מ״ג 477.8 מ״גברזל 1.8 מ״ג 26.5 מ״גאשלגן 157.0 מ״ג 2355.5 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 10.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 289 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
אוזני המן
-
300 גרם שוקולד מריר
-
350 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
250 גרם פתי בר וניל
מילוי
-
1/2 צנצנת ממרח שוקולד אגוזיםכל ממרח שאוהבים
קישוט
-
1 חבילה סוכריות צבעוניות
אופן הכנה
- ממיסים את השוקולד והשמנת כדקה וחצי במיקרוגל (או בסיר קטן על אש נמוכה) ומערבבים עד להמסה מלאה.
- טוחנים את הביסקוויטים לאבקה במעבד מזון.
- מוסיפים את תערובת השוקולד לביסקוויטים ומערבבים עד לאיחוד.
- מעבירים את התערובת לנייר אפייה ומניחים מעל נייר אפייה נוסף.
- מרדדים לעובי של חצי ס״מ (חשוב שלא יהיה דק מידיי בשביל לקפל את הבצק בלי שישבר).
- מסירים את החלק העליון של נייר האפייה, מפזרים סוכריות ומהדקים אותן לבלילה.
- מכניסים למקפיא ל-10 דקות, עד שהתערובת תתקרר אבל תישאר גמישה.
- הופכים את נייר האפייה ומסירים את הנייר השני (כך שהסוכריות כלפיי מטה).
- קורצים עיגולים, ממלאים וסוגרים לאוזני המן.
- מהשאריות ניתן להכין כדורי שוקולד, עוד הפתעה במשלוח מנות.
- שומרים במקרר עד 5 ימים.
אופן הכנה
- ממיסים את השוקולד והשמנת כדקה וחצי במיקרוגל (או בסיר קטן על אש נמוכה) ומערבבים עד להמסה מלאה.
- טוחנים את הביסקוויטים לאבקה במעבד מזון.
- מוסיפים את תערובת השוקולד לביסקוויטים ומערבבים עד לאיחוד.
- מעבירים את התערובת לנייר אפייה ומניחים מעל נייר אפייה נוסף.
- מרדדים לעובי של חצי ס״מ (חשוב שלא יהיה דק מידיי בשביל לקפל את הבצק בלי שישבר).
- מסירים את החלק העליון של נייר האפייה, מפזרים סוכריות ומהדקים אותן לבלילה.
- מכניסים למקפיא ל-10 דקות, עד שהתערובת תתקרר אבל תישאר גמישה.
- הופכים את נייר האפייה ומסירים את הנייר השני (כך שהסוכריות כלפיי מטה).
- קורצים עיגולים, ממלאים וסוגרים לאוזני המן.
- מהשאריות ניתן להכין כדורי שוקולד, עוד הפתעה במשלוח מנות.
- שומרים במקרר עד 5 ימים.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן