אנשים של נוטלה? קבלו את זה! אוזני המן פריכות במילוי נוטלה

חג פורים אמנם בפתח, אבל מי אמר שאי אפשר ליהנות מאוזני המן משובחות כל השנה? קבלו מתכון לאוזני המן קלאסיות מבצק פריך פריך ובמילוי שכולם אוהבים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

בצק

מלית

אופן הכנה

  1. שמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הקמח ואבקת האפייה. מוסיפים את הסוכר, החמאה והחלמונים ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד. אם הוא יבש ופירורי מדי, מוסיפים את המים.
  2. מניילנים את הבצק ומקררים כ-20 דקות.
  3. מקמחים קלות את משטח העבודה ומרדדים את הבצק לעלה דק, קורצים עיגולים בעזרת רינג או כוס, ושמים כחצי כפית ממרח (נוטלה או תמרים) במרכז כל עיגול.
  4. סוגרים את העיגול למשולש ומהדקים היטב את השוליים.
  5. מסדרים את העוגיות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ומקררים כ-20 דקות.
  6. מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את העוגיות כ-15 דקות עד להזהבה קלה.
  7. מצננים לגמרי. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

    אוזני המן במילוי נוטלה. צילום: שניר גוואטה
    אוזני המן במילוי נוטלה. צילום: שניר גוואטה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 225.1 קק״ל 4502.2 קק״ל
פחמימות 32.7 גרם 654.8 גרם
שומן 11.1 גרם 221.9 גרם
נתרן 12.7 מ״ג 254.8 מ״ג
חלבון 2.8 גרם 55.6 גרם
סיבים תזונתיים 0.9 גרם 17.0 גרם
שומן רווי 5.1 גרם 101.5 גרם
כולסטרול 36.1 מ״ג 721.5 מ״ג
סידן 48.4 מ״ג 968.1 מ״ג
ברזל 0.8 מ״ג 16.5 מ״ג
אשלגן 79.1 מ״ג 1582.8 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 6.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    Avatar
    שירלי אלבז

    במרכיבים יש חצי כוס מים שלא מוזכרת בהכנה.

      Avatar
      Foody Foody

      היי, יש להוסיף מעט מים בסוף תהליך הלישה אם הבצק יוצא יבש מדי. הבהרנו זאת באופן ההכנה. תודה רבה על ההערה (:

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody