רקע ברימאג

אנשים של נוטלה? קבלו את זה! אוזני המן פריכות במילוי נוטלה

חג פורים אמנם בפתח, אבל מי אמר שאי אפשר ליהנות מאוזני המן משובחות כל השנה? קבלו מתכון לאוזני המן קלאסיות מבצק פריך פריך ובמילוי שכולם אוהבים
חג פורים אמנם בפתח, אבל מי אמר שאי אפשר ליהנות מאוזני המן משובחות כל השנה? קבלו מתכון לאוזני המן קלאסיות מבצק פריך פריך ובמילוי שכולם אוהבים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    225
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 225.1 קק״ל 4502.2 קק״ל
    פחמימות 33.0 גרם 660.4 גרם
    שומן 11.2 גרם 224.1 גרם
    נתרן 12.5 מ״ג 249.2 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 57.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 17.0 גרם
    שומן רווי 5.0 גרם 100.9 גרם
    כולסטרול 36.1 מ״ג 721.5 מ״ג
    סידן 48.4 מ״ג 968.1 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 16.5 מ״ג
    אשלגן 79.1 מ״ג 1582.8 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    225
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 225.1 קק״ל 4502.2 קק״ל
    פחמימות 33.0 גרם 660.4 גרם
    שומן 11.2 גרם 224.1 גרם
    נתרן 12.5 מ״ג 249.2 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 57.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 17.0 גרם
    שומן רווי 5.0 גרם 100.9 גרם
    כולסטרול 36.1 מ״ג 721.5 מ״ג
    סידן 48.4 מ״ג 968.1 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 16.5 מ״ג
    אשלגן 79.1 מ״ג 1582.8 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית


אופן הכנה

  1. שמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הקמח ואבקת האפייה. מוסיפים את הסוכר, החמאה והחלמונים ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד. אם הוא יבש ופירורי מדי, מוסיפים את המים.
  2. מניילנים את הבצק ומקררים כ-20 דקות.
  3. מקמחים קלות את משטח העבודה ומרדדים את הבצק לעלה דק, קורצים עיגולים בעזרת רינג או כוס, ושמים כחצי כפית ממרח (נוטלה או תמרים) במרכז כל עיגול.
  4. סוגרים את העיגול למשולש ומהדקים היטב את השוליים.
  5. מסדרים את העוגיות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ומקררים כ-20 דקות.
  6. מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את העוגיות כ-15 דקות עד להזהבה קלה.
  7. מצננים לגמרי. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

    אוזני המן במילוי נוטלה. צילום: שניר גוואטה
    אוזני המן במילוי נוטלה. צילום: שניר גוואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אנשים של נוטלה? קבלו את זה! אוזני המן פריכות במילוי נוטלה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    סיוון

    יצאו אוזני המן מושלמות!!! אין על אוזני המן עם נוטלה

      Avatar
      Foody Foody

      איזה כיף! כל הכבוד!!!

    Avatar
    איריס ליכטזון

    האם אפשר להחליף את החמאה בשמן ואת הקמח הלבן בקמח כוסמין?

      Avatar
      Foody Foody

      היי, לא ניתן להחליף את החמאה בשמן אבל אפשר להמיר במחמאה או מזולה. את הקמח הלבן אפשר להחליף בקמח כוסמין לבן. בהצלחה!

    Avatar
    שירלי אלבז

    במרכיבים יש חצי כוס מים שלא מוזכרת בהכנה.

      Avatar
      Foody Foody

      היי, יש להוסיף מעט מים בסוף תהליך הלישה אם הבצק יוצא יבש מדי. הבהרנו זאת באופן ההכנה. תודה רבה על ההערה (:

קטגוריות

אביזרים

טכניקות