-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 211.4 קק״ל 4228.2 קק״לפחמימות 28.0 גרם 560.6 גרםשומן 8.4 גרם 168.9 גרםנתרן 15.4 מ״ג 307.6 מ״גחלבון 2.9 גרם 59.0 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 25.4 גרםשומן רווי 4.6 גרם 92.1 גרםכולסטרול 47.2 מ״ג 944.4 מ״גסידן 13.2 מ״ג 263.4 מ״גברזל 0.4 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 61.2 מ״ג 1224.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.9 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים ו-20 דק׳
-
קלוריות211
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 211.4 קק״ל 4228.2 קק״לפחמימות 28.0 גרם 560.6 גרםשומן 8.4 גרם 168.9 גרםנתרן 15.4 מ״ג 307.6 מ״גחלבון 2.9 גרם 59.0 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 25.4 גרםשומן רווי 4.6 גרם 92.1 גרםכולסטרול 47.2 מ״ג 944.4 מ״גסידן 13.2 מ״ג 263.4 מ״גברזל 0.4 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 61.2 מ״ג 1224.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.9 מ״גסגור
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-20 דק׳ | קלוריות 211 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
3 כוסות קמח לבן
-
180 גרם חמאה רכה
-
1 כוס אבקת סוכר
-
1 ביצה L
-
1 חלמון L
-
2 כפיות תמצית וניל
-
1 כפית אבקת אפייה
מילוי
-
3 תפוחי עץ גרני סמיט בינונייםקלופים וחתוכים לקוביות קטנות
-
1/2 ליטר מים רותחים
-
3 כפות מלית קינמון
הגשה
-
1/4 כוס אבקת סוכר
אופן הכנה
- מערבלים את כל חומרי הבצק בקערת מיקסר עם וו גיטרה ל-3 דקות במהירות בינונית עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
- עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
- שמים בסיר את קוביות התפוחים והמים ומבשלים עד שהתפוחים רכים, בערך 20 דקות.
- מסננים את המים ומוסיפים לתפוחים 3 כפות של מלית קינמון. מערבבים היטב.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מרדדים את הבצק על משטח מעט מקומח לעלה בעובי כחצי סנטימטר.
- קורצים עיגולים בקוטר 8 ס”מ, מניחים כף של המלית יחד עם התפוחים במרכז של כל עיגול, סוגרים למשולש עם פתח קטן למלית במרכז ומהדקים.
- אופים כ-15 דקות עד הזהבה.
- מצננים היטב לפני הגשה ומעל מפזרים אבקת סוכר.
אופן הכנה
- מערבלים את כל חומרי הבצק בקערת מיקסר עם וו גיטרה ל-3 דקות במהירות בינונית עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
- עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
- שמים בסיר את קוביות התפוחים והמים ומבשלים עד שהתפוחים רכים, בערך 20 דקות.
- מסננים את המים ומוסיפים לתפוחים 3 כפות של מלית קינמון. מערבבים היטב.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מרדדים את הבצק על משטח מעט מקומח לעלה בעובי כחצי סנטימטר.
- קורצים עיגולים בקוטר 8 ס”מ, מניחים כף של המלית יחד עם התפוחים במרכז של כל עיגול, סוגרים למשולש עם פתח קטן למלית במרכז ומהדקים.
- אופים כ-15 דקות עד הזהבה.
- מצננים היטב לפני הגשה ומעל מפזרים אבקת סוכר.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן