אוי זה טעים! עוגיות שוקולד צ’יפס ושוקו טבעוני
זה הזמן להישאר בבית ולהתפנק עם משהו מתוק! תמרה ועומר מכינים לכם פינוק אמיתי של עוגיות שוקולד צ'יפס נימוחות לצד שוקו חם טבעוני
זה הזמן להישאר בבית ולהתפנק עם משהו מתוק! תמרה ועומר מכינים לכם פינוק אמיתי של עוגיות שוקולד צ'יפס נימוחות לצד שוקו חם טבעוני
- תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 282.5 קק״ל 4237.9 קק״לפחמימות 36.0 גרם 539.7 גרםשומן 14.1 גרם 211.5 גרםנתרן 10.7 מ״ג 160.6 מ״גחלבון 3.1 גרם 46.8 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 13.3 גרםשומן רווי 3.4 גרם 50.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 12.4 מ״ג 186.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 5.6 מ״גאשלגן 44.1 מ״ג 662.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 5.3 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה
-
קלוריות283
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 282.5 קק״ל 4237.9 קק״לפחמימות 36.0 גרם 539.7 גרםשומן 14.1 גרם 211.5 גרםנתרן 10.7 מ״ג 160.6 מ״גחלבון 3.1 גרם 46.8 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 13.3 גרםשומן רווי 3.4 גרם 50.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 12.4 מ״ג 186.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 5.6 מ״גאשלגן 44.1 מ״ג 662.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 5.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 283 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
מצרכים
-
2 כוסות קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 1/2 כוסות נטיפי שוקולד צ’יפסקצוץ
-
1/2 כוס אגוזי פקאןקצוץ גס
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
1/2 כוס סוכר חום
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
1/4 כוס מים
-
1 כפית תמצית וניל
שוקו טבעוני
-
1 כוס חלב שקדים
-
1 כוס מטבעות שוקולד מריר
-
1 כפית אבקת קקאו
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- בקערה גדולה שמים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, שוקולד צ’יפס ופקאן ומערבבים היטב.
- במיקסר שמים את שני סוגי הסוכר, השמן קוקוס, המים והוניל וטורפים היטב לתערובת אחידה.
- מוסיפים את תערובת הקמח למיקסר ומערבלים ערבול קצר וחזק רק עד שכל הקמח מתערבב באופן אחיד לתוך תערובת השמן. מרפדים תבנית בסנו סושי - נייר אפייה טבעי, מגלגלים מהתערובת כדורים בקוטר של כ-3-4 ס”מ ומניחים במרווחים על סנו סושי - נייר אפייה טבעי ומכניסים את הכדורים לפריזר ל10-15 דק‘.
- לאחר 10 דק’ מוציאים את הכדורים מהפריזר ואופים כ-15 דק’, מקררים לפני ההגשה.
- מכינים את השוקו: ממיסים שוקולד מריר בחלב שקדים בסיר. מוסיפים מעט אבקת קקאו מלמעלה בהגשה.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- בקערה גדולה שמים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, שוקולד צ’יפס ופקאן ומערבבים היטב.
- במיקסר שמים את שני סוגי הסוכר, השמן קוקוס, המים והוניל וטורפים היטב לתערובת אחידה.
- מוסיפים את תערובת הקמח למיקסר ומערבלים ערבול קצר וחזק רק עד שכל הקמח מתערבב באופן אחיד לתוך תערובת השמן. מרפדים תבנית בסנו סושי - נייר אפייה טבעי, מגלגלים מהתערובת כדורים בקוטר של כ-3-4 ס”מ ומניחים במרווחים על סנו סושי - נייר אפייה טבעי ומכניסים את הכדורים לפריזר ל10-15 דק‘.
- לאחר 10 דק’ מוציאים את הכדורים מהפריזר ואופים כ-15 דק’, מקררים לפני ההגשה.
- מכינים את השוקו: ממיסים שוקולד מריר בחלב שקדים בסיר. מוסיפים מעט אבקת קקאו מלמעלה בהגשה.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (7)
למי שלא טבעוני…
אז אפשר להכין את העוגיות עם ביצה אחת במקום המים? טינקס!
נראה מוששש למרות אני לא טבעונית רוצה להכין
?
ג’ני את מדהימה
רשום למנה 208 קל׳, האם מנה הכוונה לעוגיה אחת?
הקלוריות מחושבות על פי כל מרכיבי המתכון (גם של העוגיות וגם של השוקו) ומחולקות לפי המנות שבמתכון, מקרה זה, מחולקות ל8 חלקים.
לכן, שמינית מהעוגיות + שמינית מהשוקו = 208 קלוריות 🙂
קטגוריות
- אוכל שילדים אוהבים
- ארוחה זוגית
- ארוחות
- ארוחות בוקר
- ארוחת ילדים
- ארוחת לילה
- ארוחת עשר
- ארוחת שבת בבוקר
- יום האהבה
- מסיבת יום הולדת
- מסיבת רווקות
- משקאות
- מתכוני חגים
- מתכונים טבעוניים
- מתכונים ללא לקטוז
- מתכונים מהירים
- מתכונים צמחוניים
- סנו-סושי
- עוגיות
- קינוחי פרווה
- קינוחי שוקולד
- קינוחים
- קינוחים אישיים
- קינוחים טבעוניים