סנו רקע

אוי זה טעים! עוגיות שוקולד צ’יפס ושוקו טבעוני

זה הזמן להישאר בבית ולהתפנק עם משהו מתוק! תמרה ועומר מכינים לכם פינוק אמיתי של עוגיות שוקולד צ'יפס נימוחות לצד שוקו חם טבעוני
זה הזמן להישאר בבית ולהתפנק עם משהו מתוק! תמרה ועומר מכינים לכם פינוק אמיתי של עוגיות שוקולד צ'יפס נימוחות לצד שוקו חם טבעוני
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    283
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 282.5 קק״ל 4237.9 קק״ל
    פחמימות 36.0 גרם 539.7 גרם
    שומן 14.1 גרם 211.5 גרם
    נתרן 10.7 מ״ג 160.6 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 46.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 13.3 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 50.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 12.4 מ״ג 186.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 44.1 מ״ג 662.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    283
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 282.5 קק״ל 4237.9 קק״ל
    פחמימות 36.0 גרם 539.7 גרם
    שומן 14.1 גרם 211.5 גרם
    נתרן 10.7 מ״ג 160.6 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 46.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 13.3 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 50.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 12.4 מ״ג 186.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 44.1 מ״ג 662.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
13 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מצרכים


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. בקערה גדולה שמים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, שוקולד צ’יפס ופקאן ומערבבים היטב.
  3. במיקסר שמים את שני סוגי הסוכר, השמן קוקוס, המים והוניל וטורפים היטב לתערובת אחידה.
  4. מוסיפים את תערובת הקמח למיקסר ומערבלים ערבול קצר וחזק רק עד שכל הקמח מתערבב באופן אחיד לתוך תערובת השמן. מרפדים תבנית בסנו סושי - נייר אפייה טבעי, מגלגלים מהתערובת כדורים בקוטר של כ-3-4 ס”מ ומניחים במרווחים על סנו סושי - נייר אפייה טבעי ומכניסים את הכדורים לפריזר ל10-15 דק‘.
  5. לאחר 10 דק’ מוציאים את הכדורים מהפריזר ואופים כ-15 דק’, מקררים לפני ההגשה.

    מוציאים את הכדורים מהפריזר ואופים כ-15 דק. צילום: שניר גואטה
    מוציאים את הכדורים מהפריזר ואופים כ-15 דק. צילום: שניר גואטה

  6. מכינים את השוקו: ממיסים שוקולד מריר בחלב שקדים בסיר. מוסיפים מעט אבקת קקאו מלמעלה בהגשה.

    עוגיות שוקולד צ'יפס ושוקו טבעוני. צילום: שניר גואטה
    עוגיות שוקולד צ’יפס ושוקו טבעוני. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אוי זה טעים! עוגיות שוקולד צ’יפס ושוקו טבעוני

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    אוי זה טעים ?!

    Avatar
    Rivka Yaakovi

    פעם ראשונה מצליח לי עוגיות שוקולד צ׳יפס. אני אוהבת את התוכנית שלכם . אלופים. תודה על המתכון.

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    שולמית !

    אז אפשר להכין את העוגיות עם ביצה אחת במקום המים? טינקס!

    Avatar
    שולמית !

    נראה מוששש למרות אני לא טבעונית רוצה להכין

      Avatar
      שולמית !

      ?

    Avatar
    דנה

    רשום למנה 208 קל׳, האם מנה הכוונה לעוגיה אחת?

    Avatar
    מערכת Foody

    הקלוריות מחושבות על פי כל מרכיבי המתכון (גם של העוגיות וגם של השוקו) ומחולקות לפי המנות שבמתכון, מקרה זה, מחולקות ל8 חלקים.
    לכן, שמינית מהעוגיות + שמינית מהשוקו = 208 קלוריות 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות