אוי זה טעים! עוגיות שוקולד צ’יפס ושוקו טבעוני

זה הזמן להשאר בבית ולהתפנק עם משהו מתוק ואם הוא טבעוני אז עוד יותר טוב! תמרה ועומר מכינים לכם פינוק אמיתי של עוגיות שוקולד ציפס נימוחות לצד שוקו חם טבעוני
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. בקערה גדולה שמים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, שוקולד צ’יפס ופקאן ומערבבים היטב.
  3. במיקסר שמים את שני סוגי הסוכר, השמן קוקוס, המים והוניל וטורפים היטב לתערובת אחידה.
  4. מוסיפים את תערובת הקמח למיקסר- קנווד ומערבלים ערבול קצר וחזק רק עד שכל הקמח מתערבב באופן אחיד לתוך תערובת השמן. מרפדים תבנית בנייר אפייה- סנו, מגלגלים מהתערובת כדורים בקוטר של כ-3-4 ס”מ ומניחים במרווחים על נייר האפייה-סנו מכניסים את הכדורים לפריזר- beko ל-10-15 דק‘.
  5. לאחר 10 דק’ מוציאים את הכדורים מהפריזר ואופים כ-15 דק’, מקררים לפני ההגשה.

    מוציאים את הכדורים מהפריזר ואופים כ-15 דק. צילום: שניר גואטה
    מוציאים את הכדורים מהפריזר ואופים כ-15 דק. צילום: שניר גואטה

  6. מכינים את השוקו: ממיסים שוקולד מריר בחלב שקדים בסיר. מוסיפים מעט אבקת קקאו מלמעלה בהגשה.

    עוגיות שוקולד צ'יפס ושוקו טבעוני. צילום: שניר גואטה
    עוגיות שוקולד צ’יפס ושוקו טבעוני. צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 15 מנות
קלוריות 206.3 קק״ל 3094.6 קק״ל
פחמימות 26.0 גרם 389.6 גרם
שומן 10.2 גרם 153.4 גרם
נתרן 6.5 מ״ג 98.1 מ״ג
חלבון 2.1 גרם 31.3 גרם
סיבים תזונתיים 0.8 גרם 12.5 גרם
שומן רווי 1.0 גרם 15.3 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 12.1 מ״ג 182.0 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 5.3 מ״ג
אשלגן 42.0 מ״ג 630.1 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 4.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    Rivka Yaakovi

    פעם ראשונה מצליח לי עוגיות שוקולד צ׳יפס. אני אוהבת את התוכנית שלכם . אלופים. תודה על המתכון.

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody