תארזו לי לטייק-אווי: אורז סיני מטוגן

מה עושים עם אורז לבן שנשאר? זה פשוט! מקפיצים בווק עם ירקות, ביצה ורוטב חריף ומתקתק, ומקבלים מנה שנהדרת בצד או כארוחה קלילה.
מה עושים עם אורז לבן שנשאר? זה פשוט! מקפיצים בווק עם ירקות, ביצה ורוטב חריף ומתקתק, ומקבלים מנה שנהדרת בצד או כארוחה קלילה.
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    582
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 581.8 קק״ל 2327.2 קק״ל
    פחמימות 89.7 גרם 358.7 גרם
    שומן 14.8 גרם 59.3 גרם
    נתרן 857.5 מ״ג 3430.2 מ״ג
    חלבון 19.1 גרם 76.5 גרם
    סיבים תזונתיים 8.6 גרם 34.2 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 9.9 גרם
    כולסטרול 221.6 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 168.2 מ״ג 672.9 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 10.5 מ״ג
    אשלגן 774.5 מ״ג 3097.9 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 7.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    582
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 581.8 קק״ל 2327.2 קק״ל
    פחמימות 89.7 גרם 358.7 גרם
    שומן 14.8 גרם 59.3 גרם
    נתרן 857.5 מ״ג 3430.2 מ״ג
    חלבון 19.1 גרם 76.5 גרם
    סיבים תזונתיים 8.6 גרם 34.2 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 9.9 גרם
    כולסטרול 221.6 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 168.2 מ״ג 672.9 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 10.5 מ״ג
    אשלגן 774.5 מ״ג 3097.9 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 7.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אורז
רון יוחננוב
X

12 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תיבול


אופן הכנה

  1. מכינים את האורז לפי הוראות היצרן ושומרים אותו בצד. אפשר גם להשתמש באורז מוכן שידע ימים טובים יותר.
  2. מחממים ווק על אש מקסימלית, ומחממים בו 2 כפות שמן.
  3. יוצקים את הביצים ומערבבים עד שהן עשויות, כמו מקושקשת. מעבירים אותן לצלחת בצד.
  4. מוסיפים כף שמן נוספת למחבת הווק ומקפיצים את הבצל, הגזר, הכרוב ושאר הירקות. מקפיצים ומערבבים עד שהירקות מתרככים מעט.
  5. מוסיפים לווק את האורז ומערבבים היטב. מוספים את הביצים המקושקשות ואת הסויה.
  6. מערבבים וממשיכים להקפיץ עד שכל הנוזלים נספגים היטב באורז.
  7. מוסיפים את מרכיבי התיבול. ניתן גם להוסיף רוטב טריאקי וצ’ילי מתוק, כמה כפות מכל סוג.
  8. מתקנים תיבול במידת הצורך ומגישים חם.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תארזו לי לטייק-אווי: אורז סיני מטוגן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות