תארזו לי לטייק-אווי: אורז סיני מטוגן

מה עושים עם אורז לבן שנשאר? זה פשוט! מקפיצים בווק עם ירקות, ביצה ורוטב חריף ומתקתק, ומקבלים מנה שנהדרת בצד או כארוחה קלילה.
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    19

מצרכים

תיבול

אופן הכנה

  1. מכינים את האורז לפי הוראות היצרן ושומרים אותו בצד. אפשר גם להשתמש באורז מוכן שידע ימים טובים יותר.
  2. מחממים ווק על אש מקסימלית, ומחממים בו 2 כפות שמן.
  3. יוצקים את הביצים ומערבבים עד שהן עשויות, כמו מקושקשת. מעבירים אותן לצלחת בצד.
  4. מוסיפים כף שמן נוספת למחבת הווק ומקפיצים את הבצל, הגזר, הכרוב ושאר הירקות. מקפיצים ומערבבים עד שהירקות מתרככים מעט.
  5. מוסיפים לווק את האורז ומערבבים היטב. מוספים את הביצים המקושקשות ואת הסויה.
  6. מערבבים וממשיכים להקפיץ עד שכל הנוזלים נספגים היטב באורז.
  7. מוסיפים את מרכיבי התיבול. ניתן גם להוסיף רוטב טריאקי וצ’ילי מתוק, כמה כפות מכל סוג.
  8. מתקנים תיבול במידת הצורך ומגישים חם.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 568.3 קק״ל 2273.0 קק״ל
פחמימות 89.2 גרם 356.7 גרם
שומן 14.0 גרם 55.9 גרם
נתרן 836.4 מ״ג 3345.5 מ״ג
חלבון 18.1 גרם 72.4 גרם
סיבים תזונתיים 8.6 גרם 34.3 גרם
שומן רווי 2.2 גרם 8.9 גרם
כולסטרול 189.9 מ״ג 759.6 מ״ג
סידן 170.4 מ״ג 681.6 מ״ג
ברזל 2.6 מ״ג 10.3 מ״ג
אשלגן 768.7 מ״ג 3074.7 מ״ג
אבץ 1.8 מ״ג 7.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar