אטריות אורז עם ירוקים ורצועות עוף
אטריות אורז מבושלות ברוטב אסייאתי עם סויה, ג'ינג'ר ושום, בתוספת רצועות עוף, קייל ועלי תרד. מנה מאוזנת לארוחת צהריים או ערב, מהירה להכנה ומשביעה!
אטריות אורז מבושלות ברוטב אסייאתי עם סויה, ג'ינג'ר ושום, בתוספת רצועות עוף, קייל ועלי תרד. מנה מאוזנת לארוחת צהריים או ערב, מהירה להכנה ומשביעה!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 865.7 קק״ל 2597.2 קק״לפחמימות 120.4 גרם 361.2 גרםשומן 24.1 גרם 72.3 גרםנתרן 512.9 מ״ג 1538.8 מ״גחלבון 45.7 גרם 137.2 גרםסיבים תזונתיים 6.7 גרם 20.0 גרםשומן רווי 3.0 גרם 8.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 140.7 מ״ג 422.0 מ״גברזל 26.3 מ״ג 78.9 מ״גאשלגן 889.7 מ״ג 2669.0 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 7.1 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות866
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 865.7 קק״ל 2597.2 קק״לפחמימות 120.4 גרם 361.2 גרםשומן 24.1 גרם 72.3 גרםנתרן 512.9 מ״ג 1538.8 מ״גחלבון 45.7 גרם 137.2 גרםסיבים תזונתיים 6.7 גרם 20.0 גרםשומן רווי 3.0 גרם 8.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 140.7 מ״ג 422.0 מ״גברזל 26.3 מ״ג 78.9 מ״גאשלגן 889.7 מ״ג 2669.0 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 7.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 866 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
אטריות וירוקים
-
1 חבילה אטריות אורז דקיקותמזרח מערב
-
4 כפות שמן קנולה
-
1 חזה עוף שלם בינוניחתוך לרצועות
-
1 בצל בינוניפרוס לחצאי טבעות
-
2 שיני שוםקצוצות
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’רקצוץ
-
7 עלי קיילחתוכים לרצועות דקות
-
1 חבילה עלי בייבי תרד
-
1/4 כוס רוטב סויהמזרח מערב
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן, מסננים, משמנים קלות ושומרים בצד.
- מחממים 2 כפות שמן במחבת רחבה, מוסיפים את העוף ומטגנים תוך ערבוב עד שהוא מתחיל להחליף את צבעו. מעבירים לצלחת.
- מוסיפים עוד 2 כפות שמן לאותה המחבת ומטגנים את הבצל, השום והג’ינג’ר עד להזהבה.
- מוסיפים את הקייל, מערבבים ומטגנים תוך ערבוב כמה דקות, עד שהעלים מתחילים להתרכך.
- מוסיפים את הבייבי תרד, מערבבים וממשיכים לטגן עד שהם מאבדים מנפחם ומתרככים.
- מוסיפים את הסויה, מערבבים, טועמים ומתבלים לפי הטעם.
- מחזירים למחבת את העוף, מערבבים ומטגנים עוד 3-4 דקות.
- מוסיפים את האטריות, מערבבים, מפזרים מעל שומשום ובצל ירוק ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן, מסננים, משמנים קלות ושומרים בצד.
- מחממים 2 כפות שמן במחבת רחבה, מוסיפים את העוף ומטגנים תוך ערבוב עד שהוא מתחיל להחליף את צבעו. מעבירים לצלחת.
- מוסיפים עוד 2 כפות שמן לאותה המחבת ומטגנים את הבצל, השום והג’ינג’ר עד להזהבה.
- מוסיפים את הקייל, מערבבים ומטגנים תוך ערבוב כמה דקות, עד שהעלים מתחילים להתרכך.
- מוסיפים את הבייבי תרד, מערבבים וממשיכים לטגן עד שהם מאבדים מנפחם ומתרככים.
- מוסיפים את הסויה, מערבבים, טועמים ומתבלים לפי הטעם.
- מחזירים למחבת את העוף, מערבבים ומטגנים עוד 3-4 דקות.
- מוסיפים את האטריות, מערבבים, מפזרים מעל שומשום ובצל ירוק ומגישים מיד.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן