מוקפץ אטריות עם פטריות של אהרוני

יש לכם חשק לאוכל אסייתי ואין לכם זמן לעמוד שעות במטבח? אהרוני מלמד אתכם להכין מוקפץ אטריות עם פטריות ברוטב סויה שמכינים ב-10 דקות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. מסננים, מזלפים מעט שמן קנולה ומערבבים. מניחים בצד.
  2. משרים את פטריות השיטאקי המיובשות במים רותחים כ-15 דקות. מסננים אך שומרים את מי ההשריה.
  3. קולפים ופורסים את בצלי השאלוט והשום לפרוסות דקות. קולפים את הג’ינג’ר ומגררים.
  4. פורסים את פטריות השמפיניון ופטריות השיטאקי לפרוסות.
  5. מפרידים את חלקו הלבן של הבאק צ’וי מחלקו הירוק ושומרים בצד.
  6. מחממים שמן קנולה בווק או במחבת סוטאז’. מטגנים את בצלי השאלוט, השום והג’ינג’ר כ-2 דקות.
  7. מוסיפים את הפטריות ואת חלקו הלבן של הבאק צ’וי, מתבלים במלח ובפלפל שחור.
  8. מוסיפים את חלקו הירוק של הבאק צ’וי ואת האטריות ומטגנים כ-2 דקות.
  9. בקערה קטנה, מערבבים את כל מרכיבי הרוטב כולל מי ההשריה של הפטריות. יוצקים את הרוטב לווק, ומטגנים 3 דקות.
  10. מחלקים את האטריות לקערות הגשה, מקשטים בבצל ירוק ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 784.8 קק״ל 3139.4 קק״ל
פחמימות 125.4 גרם 501.7 גרם
שומן 15.2 גרם 60.9 גרם
נתרן 1014.7 מ״ג 4059.0 מ״ג
חלבון 19.6 גרם 78.3 גרם
סיבים תזונתיים 14.6 גרם 58.2 גרם
שומן רווי 1.8 גרם 7.4 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 702.8 מ״ג 2811.3 מ״ג
ברזל 8.1 מ״ג 32.3 מ״ג
אשלגן 2246.8 מ״ג 8987.1 מ״ג
אבץ 3.9 מ״ג 15.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody