אטריות שעועית עם בשר טחון ואפונה

רעבים לאוכל אסייתי ולא מתחשק לכם לעשות משלוח? ממש אין סיבה. ישראל אהרוני מסדר לכם מנה מוקפצת נפלאה של אטריות שעועית עם בשר טחון ואפונה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    20

מצרכים

אופן הכנה

  1. משרים את האטריות במים חמים כשעה, מסננים ומניחים בקערה עם מים קרים עד לשימוש.
  2. כותשים את שיני השום, קוצצים דק את השאלוט, הג’ינג’ר והצ’ילי האדום.
  3. יוצקים שמן לווק (או מחבת רחבה) וכשהשמן חם, מטגנים בו את השום, השאלוט, הג’ינג’ר והצ’ילי כשתי דקות. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד להשחמה.
  4. בקערה נפרדת מערבבים את מרכיבי הרוטב, ניתן לטחון בבלנדר מוט כדי לקבל מסה חלקה.
  5. יוצקים את הרוטב למחבת ומבשלים יחד עם הבשר כשלוש דקות נוספות. מוסיפים את האפונה ומבשלים כשתי דקות נוספות.
  6. מגישים: מחלקים את האטריות לקעריות (ניתן לגזור אותן לאורך הרצוי), מניחים עליהן מן הבשר ומהרוטב.
  7. קוצצים דק את הכוסברה ואת הבצל הירוק, קוצצים גס את הבוטנים. מעטרים את המנה בנענע, כוסברה, בצל ירוק ובוטנים ומגישים.

הערות

  • אם אין ציר עוף, אפשר להשתמש במים

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 967.9 קק״ל 3871.6 קק״ל
פחמימות 75.4 גרם 301.7 גרם
שומן 102.5 גרם 410.0 גרם
נתרן 1685.4 מ״ג 6741.5 מ״ג
חלבון 54.0 גרם 215.8 גרם
סיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.8 גרם
שומן רווי 14.6 גרם 58.4 גרם
כולסטרול 162.2 מ״ג 648.6 מ״ג
סידן 89.1 מ״ג 356.3 מ״ג
ברזל 6.5 מ״ג 25.9 מ״ג
אשלגן 978.5 מ״ג 3914.0 מ״ג
אבץ 10.6 מ״ג 42.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody