ראיתם אתמול MKR? אוקונומיאקי – לביבות כרוב יפניות משגעות שיפתיעו את כל האורחים

אם אתם חולמים על שוטטות ברחובות טוקיו, קבלו מתכון מקורי וטעים בקטע אחר מארץ השמש העולה - אוקונומיאקי, לביבות יפניות מטריפות עם כרוב ובצל ירוק. הכי אוכל רחוב!
אם אתם חולמים על שוטטות ברחובות טוקיו, קבלו מתכון מקורי וטעים בקטע אחר מארץ השמש העולה - אוקונומיאקי, לביבות יפניות מטריפות עם כרוב ובצל ירוק. הכי אוכל רחוב!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    650
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 649.9 קק״ל 649.9 קק״ל
    פחמימות 74.2 גרם 74.2 גרם
    שומן 28.1 גרם 28.1 גרם
    נתרן 2784.5 מ״ג 2784.5 מ״ג
    חלבון 34.9 גרם 34.9 גרם
    סיבים תזונתיים 8.9 גרם 8.9 גרם
    שומן רווי 5.6 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 759.6 מ״ג 759.6 מ״ג
    סידן 252.7 מ״ג 252.7 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 5.4 מ״ג
    אשלגן 963.3 מ״ג 963.3 מ״ג
    אבץ 2.9 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    650
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 649.9 קק״ל 649.9 קק״ל
    פחמימות 74.2 גרם 74.2 גרם
    שומן 28.1 גרם 28.1 גרם
    נתרן 2784.5 מ״ג 2784.5 מ״ג
    חלבון 34.9 גרם 34.9 גרם
    סיבים תזונתיים 8.9 גרם 8.9 גרם
    שומן רווי 5.6 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 759.6 מ״ג 759.6 מ״ג
    סידן 252.7 מ״ג 252.7 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 5.4 מ״ג
    אשלגן 963.3 מ״ג 963.3 מ״ג
    אבץ 2.9 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור

אוקונומיאקי, זה השם המצחיק שנתנו היפנים ללביבות הכרוב שגודשות את רחובות טוקיו. הן הכי אוכל רחוב שיש וגם לא ממש משמינות. מתכון קליל ומופלא לפנקייקים יפניים (אוקונומיאקי) מסורתיים ואווריריים שהכי כיף לתבל במיונז יפני או כל רוטב אסייתי חריף אחר. מגישים כלביבות מלוחות בשולחן החנוכה ונהנים מהמבטים המופתעים (לטובה!) של כל המוזמנים.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

פנקייקים יפניים

טיגון

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה עד איחוד ומניחים בצד.
  2. מכינים את הלביבות היפניות: טורפים יחד בקערה את הביצים, הקמח, המלח, הסויה ושמן השומשום עד איחוד.
  3. מערבבים בקערה את הכרוב עם מעט שמן חמניות ומוסיפים לתערובת. מוסיפים גם את הבצל הירוק ומערבבים היטב.
  4. מחממים שמן לטיגון (לא עמוק) במחבת בינונית ומכינים צלחת עם נייר סופג בצד.
  5. מניחים כף מתערובת הכרוב בשמן החם ומשטחים מעט בעזרת כף. כאשר תחתית הפנקייק זהובה הופכים ומזהיבים גם את הצד השני. ממשיכים לטגן את שאר התערובת ומעבירים את הפנקייקים המוכנים לצלחת עם נייר סופג לספיגת שאריות השמן.
  6. מגישים עם מעט מהרוטב המוכן - אפשר לצד הלביבות ואפשר למרוח מעליהן. מי שאוהב יכול לזלף מעט מיונז פיקנטי או טריאקי מעל.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ראיתם אתמול MKR? אוקונומיאקי – לביבות כרוב יפניות משגעות שיפתיעו את כל האורחים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי פני, פחות מומלץ. גם כך הטיגון הוא במעט מאוד שמן.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות