
איך מכינים בבית בצק עלים מהיר?
מתכון חובה בכל בית - מאיר דנון מלמד איך להכין בצק עלים בקלות ומהירות. הבצק משמש בסיס מצוין למגוון מנות מלוחות או מתוקות וניתן להשתמש בו מיד או לשמור בקירור
מתכון חובה בכל בית - מאיר דנון מלמד איך להכין בצק עלים בקלות ומהירות. הבצק משמש בסיס מצוין למגוון מנות מלוחות או מתוקות וניתן להשתמש בו מיד או לשמור בקירור
- מאיר דנון
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2448.8 קק״ל 4897.6 קק״לפחמימות 150.1 גרם 300.3 גרםשומן 198.3 גרם 396.5 גרםנתרן 1576.7 מ״ג 3153.4 מ״גחלבון 23.4 גרם 46.9 גרםסיבים תזונתיים 5.4 גרם 10.8 גרםשומן רווי 122.4 גרם 244.8 גרםכולסטרול 516.0 מ״ג 1032.0 מ״גסידן 89.4 מ״ג 178.8 מ״גברזל 2.4 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 271.6 מ״ג 543.2 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 4.0 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות2449
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2448.8 קק״ל 4897.6 קק״לפחמימות 150.1 גרם 300.3 גרםשומן 198.3 גרם 396.5 גרםנתרן 1576.7 מ״ג 3153.4 מ״גחלבון 23.4 גרם 46.9 גרםסיבים תזונתיים 5.4 גרם 10.8 גרםשומן רווי 122.4 גרם 244.8 גרםכולסטרול 516.0 מ״ג 1032.0 מ״גסידן 89.4 מ״ג 178.8 מ״גברזל 2.4 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 271.6 מ״ג 543.2 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 4.0 מ״גסגור
מרכיבים 4 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 2449 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים



אופן הכנה
- בקערת מיקסר-קנווד מניחים את הקמח, המלח, המים ואת החמאה חתוכה לקוביות. מעבדים את הכל במשך כחצי דקה.
- מניילנים את הבצק בניילון נצמד-סנו ושומרים בקירור כחצי שעה.
- מקמחים את משטח העבודה ומרדדים את הבצק למלבן צר וארוך - באורך של כ-60 ס״מ על 30 ס״מ.
- מקפלים את הבצק 5 קיפולים פשוטים (אפשר לראות בסרטון).
- זהו, הבצק מוכן ואפשר להשתמש בו מיד. או לניילן ולשמור בקירור.
אופן הכנה
- בקערת מיקסר-קנווד מניחים את הקמח, המלח, המים ואת החמאה חתוכה לקוביות. מעבדים את הכל במשך כחצי דקה.
- מניילנים את הבצק בניילון נצמד-סנו ושומרים בקירור כחצי שעה.
- מקמחים את משטח העבודה ומרדדים את הבצק למלבן צר וארוך - באורך של כ-60 ס״מ על 30 ס״מ.
- מקפלים את הבצק 5 קיפולים פשוטים (אפשר לראות בסרטון).
- זהו, הבצק מוכן ואפשר להשתמש בו מיד. או לניילן ולשמור בקירור.
בשיתוף עם בית ספר דנון
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (49)
איך לומר זאת בעדינות …. 1200 גרם חמאה ל- 1 קג קמח.. אני מכינה בצק עלים מדהים עם 300 גרם חמאה ל- 1 קג קמח..
האם אפשר לעשות בצק עלים מהיר גם מקמח כוסמין מלא? תודה
היי אביבה, ברמת העיקרון אפשרי, פחות מומלץ. אם כבר – להמיר חצי מהכמות לכוסמין מלא
עושה המון דברים שאתה מראה.