איך מכינים בבית בצק עלים מהיר?

מתכון חובה בכל בית - מאיר דנון מלמד איך להכין בצק עלים בקלות ומהירות. הבצק משמש בסיס מצוין למגוון מנות מלוחות או מתוקות וניתן להשתמש בו מיד או לשמור בקירור
מתכון חובה בכל בית - מאיר דנון מלמד איך להכין בצק עלים בקלות ומהירות. הבצק משמש בסיס מצוין למגוון מנות מלוחות או מתוקות וניתן להשתמש בו מיד או לשמור בקירור
  • מאיר דנון
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    2449
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2448.8 קק״ל 4897.6 קק״ל
    פחמימות 150.1 גרם 300.3 גרם
    שומן 198.3 גרם 396.5 גרם
    נתרן 1576.7 מ״ג 3153.4 מ״ג
    חלבון 23.4 גרם 46.9 גרם
    סיבים תזונתיים 5.4 גרם 10.8 גרם
    שומן רווי 122.4 גרם 244.8 גרם
    כולסטרול 516.0 מ״ג 1032.0 מ״ג
    סידן 89.4 מ״ג 178.8 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 271.6 מ״ג 543.2 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    2449
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2448.8 קק״ל 4897.6 קק״ל
    פחמימות 150.1 גרם 300.3 גרם
    שומן 198.3 גרם 396.5 גרם
    נתרן 1576.7 מ״ג 3153.4 מ״ג
    חלבון 23.4 גרם 46.9 גרם
    סיבים תזונתיים 5.4 גרם 10.8 גרם
    שומן רווי 122.4 גרם 244.8 גרם
    כולסטרול 516.0 מ״ג 1032.0 מ״ג
    סידן 89.4 מ״ג 178.8 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 271.6 מ״ג 543.2 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר-קנווד מניחים את הקמח, המלח, המים ואת החמאה חתוכה לקוביות. מעבדים את הכל במשך כחצי דקה.
  2. מניילנים את הבצק בניילון נצמד-סנו ושומרים בקירור כחצי שעה.
  3. מקמחים את משטח העבודה ומרדדים את הבצק למלבן צר וארוך - באורך של כ-60 ס״מ על 30 ס״מ.
  4. מקפלים את הבצק 5 קיפולים פשוטים (אפשר לראות בסרטון).
  5. זהו, הבצק מוכן ואפשר להשתמש בו מיד. או לניילן ולשמור בקירור.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
איך מכינים בבית בצק עלים מהיר?

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    דניאל זלצר

    הכנתי בורקס תפוחי אדמה הבצק מהמם תודה

תגובות (24)

Avatar

    Avatar
    רות עוקבי

    אפשר להכין עם מחמאה או מרגרינה?

      Avatar
      Foody Foody

      היי, כן זה אפשרי. בהצלחה!

      Avatar
      Foody Foody

      אין להפחית מכמות החמאה שבמתכון. בצק עלים דורש כמות גדולה של חמאה.

    Avatar
    תמר

    ראשית אני חייבת לומר הצורה שהבסרת כל כך קלה וברורה, הכנתי הרגע את הבצק, ויצא מדהים!!! תודה רבה בהחלט חסכון וכל כך פשוט להכין בבית. כאשר מאחסנים את הבצק הם לשמור במקפיא וכל פעם להוציא כשצריך או שבמקרר?תודה מראש.

      Avatar
      Foody Foody

      תודה רבה על המחמאות! רצוי לשמור במקרר עטוף בניילון נצמד.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות