איך מכינים בבית בצק עלים מהיר?

מתכון חובה בכל בית - מאיר דנון מלמד איך להכין בצק עלים בקלות ומהירות. הבצק משמש בסיס מצוין למגוון מנות מלוחות או מתוקות וניתן להשתמש בו מיד או לשמור בקירור
מתכון חובה בכל בית - מאיר דנון מלמד איך להכין בצק עלים בקלות ומהירות. הבצק משמש בסיס מצוין למגוון מנות מלוחות או מתוקות וניתן להשתמש בו מיד או לשמור בקירור
  • מאיר דנון
שמרו
כשר
25 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    2449
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2448.8 קק״ל 4897.6 קק״ל
    פחמימות 150.1 גרם 300.3 גרם
    שומן 198.3 גרם 396.5 גרם
    נתרן 1576.7 מ״ג 3153.4 מ״ג
    חלבון 23.4 גרם 46.9 גרם
    סיבים תזונתיים 5.4 גרם 10.8 גרם
    שומן רווי 122.4 גרם 244.8 גרם
    כולסטרול 516.0 מ״ג 1032.0 מ״ג
    סידן 89.4 מ״ג 178.8 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 271.6 מ״ג 543.2 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    2449
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2448.8 קק״ל 4897.6 קק״ל
    פחמימות 150.1 גרם 300.3 גרם
    שומן 198.3 גרם 396.5 גרם
    נתרן 1576.7 מ״ג 3153.4 מ״ג
    חלבון 23.4 גרם 46.9 גרם
    סיבים תזונתיים 5.4 גרם 10.8 גרם
    שומן רווי 122.4 גרם 244.8 גרם
    כולסטרול 516.0 מ״ג 1032.0 מ״ג
    סידן 89.4 מ״ג 178.8 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 271.6 מ״ג 543.2 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
25 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר-קנווד מניחים את הקמח, המלח, המים ואת החמאה חתוכה לקוביות. מעבדים את הכל במשך כחצי דקה.
  2. מניילנים את הבצק בניילון נצמד-סנו ושומרים בקירור כחצי שעה.
  3. מקמחים את משטח העבודה ומרדדים את הבצק למלבן צר וארוך - באורך של כ-60 ס״מ על 30 ס״מ.
  4. מקפלים את הבצק 5 קיפולים פשוטים (אפשר לראות בסרטון).
  5. זהו, הבצק מוכן ואפשר להשתמש בו מיד. או לניילן ולשמור בקירור.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
איך מכינים בבית בצק עלים מהיר?

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Rita mellicovsky gal
    Avatar
    דניאל זלצר

    הכנתי בורקס תפוחי אדמה הבצק מהמם תודה

תגובות (39)

Avatar

    Avatar
    אבישג ב

    היי אפשר להחליף את המרגרינה בנוטורינה או מחמאה או שמן?

      Avatar
      Foody team

      היי אבישג, אפשר להחליף בנטורינה או מחמאה, לא בשמן

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות