אפילו האיטלקים יופתעו: גלידה ביתית בטעמי קפרזה עם עגבניות, מוצרלה ובזיליקום
עלייה רצינית ברמת המנות הראשונות שלכם - גלידה ביתית בסגנון קפרזה עם עגבניות, שמן זית, בזיליקום, מוצרלה ועוד!
עלייה רצינית ברמת המנות הראשונות שלכם - גלידה ביתית בסגנון קפרזה עם עגבניות, שמן זית, בזיליקום, מוצרלה ועוד!
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 164.4 קק״ל 657.5 קק״לפחמימות 0.2 גרם 0.8 גרםשומן 15.5 גרם 62.1 גרםנתרן 374.2 מ״ג 1496.6 מ״גחלבון 6.3 גרם 25.2 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 4.9 גרם 19.6 גרםכולסטרול 14.8 מ״ג 59.0 מ״גסידן 144.4 מ״ג 577.7 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 20.8 מ״ג 83.3 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 24 שעות ו-10 דק׳
-
קלוריות164
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 164.4 קק״ל 657.5 קק״לפחמימות 0.2 גרם 0.8 גרםשומן 15.5 גרם 62.1 גרםנתרן 374.2 מ״ג 1496.6 מ״גחלבון 6.3 גרם 25.2 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 4.9 גרם 19.6 גרםכולסטרול 14.8 מ״ג 59.0 מ״גסידן 144.4 מ״ג 577.7 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 20.8 מ״ג 83.3 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״גסגור
האורחים לא יבינו מאיפה הבאתם את המנה הזו ואנחנו כמובן גם לא נגלה להם. גלידה ביתית מהממת ומרשימה של עגבניות ושמן זית שמגישים על צלחת מפוארת עם פרוסות עגבנייה, בזיליקום, גבינת מוצרלה איכותית, רוטב בלסמי ותיבול נפלא.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 24 שעות ו-10 דק׳ | קלוריות 164 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
גלידה
-
6 יחידות עגבניותחתוכות לרבעים
-
4 כפות שמן זית
-
1/4 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
הגשה
-
1 יחידה עגבנייהפרוסה
-
5 פרוסות גבינת מוצרלה
-
6 עלי בזיליקום
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- טוחנים בבלנדר את העגבניות, שמן הזית, המלח והפלפל לבלילה אחידה.
- יוצקים את התערובת לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי ומקפיאים למשך 24 שעות.
- לאחר 24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “סורבה”.
- כאשר הגלידה מוכנה, יוצרים כדורים ומסדרים יפה על מגש שטוח או צלחת הגשה יחד עם הפרוסות של עגבניות, מוצרלה, עלי בזיליקום, שמן זית, חומץ בלסמי, מלח ופלפל שחור.
אופן הכנה
- טוחנים בבלנדר את העגבניות, שמן הזית, המלח והפלפל לבלילה אחידה.
- יוצקים את התערובת לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי ומקפיאים למשך 24 שעות.
- לאחר 24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “סורבה”.
- כאשר הגלידה מוכנה, יוצרים כדורים ומסדרים יפה על מגש שטוח או צלחת הגשה יחד עם הפרוסות של עגבניות, מוצרלה, עלי בזיליקום, שמן זית, חומץ בלסמי, מלח ופלפל שחור.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן