רקע הנמל מעודכן

אצבעות לימון ומרנג

עדי קלינגהופר מלמדת להכין גרסה אישית של טארט לימון קלאסי: אצבעות לימון ומרנג. קרם לימון רך וחמצמץ על בסיס בצק פריך ובעיטור של מרנג חרוך
עדי קלינגהופר מלמדת להכין גרסה אישית של טארט לימון קלאסי: אצבעות לימון ומרנג. קרם לימון רך וחמצמץ על בסיס בצק פריך ובעיטור של מרנג חרוך
  • עדי קלינגהופר
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה שעה
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    5929
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5929.2 קק״ל 5929.2 קק״ל
    פחמימות 668.7 גרם 668.7 גרם
    שומן 321.2 גרם 321.2 גרם
    נתרן 1750.5 מ״ג 1750.5 מ״ג
    חלבון 119.2 גרם 119.2 גרם
    סיבים תזונתיים 7.1 גרם 7.1 גרם
    שומן רווי 177.0 גרם 177.0 גרם
    כולסטרול 3198.5 מ״ג 3198.5 מ״ג
    סידן 710.0 מ״ג 710.0 מ״ג
    ברזל 10.6 מ״ג 10.6 מ״ג
    אשלגן 1740.0 מ״ג 1740.0 מ״ג
    אבץ 8.8 מ״ג 8.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה שעה
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    5929
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5929.2 קק״ל 5929.2 קק״ל
    פחמימות 668.7 גרם 668.7 גרם
    שומן 321.2 גרם 321.2 גרם
    נתרן 1750.5 מ״ג 1750.5 מ״ג
    חלבון 119.2 גרם 119.2 גרם
    סיבים תזונתיים 7.1 גרם 7.1 גרם
    שומן רווי 177.0 גרם 177.0 גרם
    כולסטרול 3198.5 מ״ג 3198.5 מ״ג
    סידן 710.0 מ״ג 710.0 מ״ג
    ברזל 10.6 מ״ג 10.6 מ״ג
    אשלגן 1740.0 מ״ג 1740.0 מ״ג
    אבץ 8.8 מ״ג 8.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים אישיים
עדי קלינגהופר
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


בצק ברטון

מרנג


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצקבקערת מיקסר עם וו גיטרה מקרימים את החמאה עם הסוכר מוסיפים את החלמונים, קמח ואבקת אפייה.
  2. מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפייה למלבן שטוח ודק. מקפיאים 20 דק ומעבירים את הבצק לתבנית אפייה עם נייר אפייה.
  3. אופים כ-20 דק ב-170 מעלות או עד שהבצק זהוב.
  4. מצננים וקורצים עם רינג 20*20 . מניחים את הרינג על משטח ישר ומניחים בתוכו את הבצק כשכבה ראשונה.
  5. מכינים את הקרם לימון: משרים את הג’לטין ב-60 מ”ל מים קרים, ומעבירים למקרר.
  6. על גבי בן מארי ובקערה חסינת חום מניחים את הלימון, ביצים, חלמונים וסוכר. מבשלים את התערובת תוך כדי טריפה מתמדת. אחרי שהתערובת מסמיכה מסירים מהאש, מוסיפים את השוקולד לבן ומערבבים.
  7. ממיסים את המסת ג’לטין 30 שניות במיקרוגל ומעבירים לתערובת הלימון, מוסיפים באיטיות את הקוביות חמאה וטורפים עד איחוד.
  8. מעבירים את המסה לרינג עם התחתית בצק ברטון ומקפיאים לילה.
  9. אחרי לילה הקפאה מוציאים את הטארט מהרינג בעזרת ברנר או חימום הדפנות וחותכים ל “אצבעות” בערך 10 או בגודל הרצוי.
  10. מכינים את המרנג: על גבי בן מארי מבשלים את הסוכר והחלבונים בקערה תוך כדי טריפה מתמדת עד שהסוכר נעלם והתערובת חמימה.
  11. מעבירים את המסה לקערת מיקסר ומקציפים במהירות גבוהה עד לקבלת קציפה קשה ויציבה.
  12. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר  ומזלפים עיגולים לאורך ה”אצבע לימון “. צורבים את המרנג, אפשר לקשט עם עלי נענע טריים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אצבעות לימון ומרנג

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות