אצבעות שוקולד עם שלוש שכבות

כמה כיף שיש ממתק שוקולד טעים שאפשר לשלוף מהמקרר לביס מתוק. רותם ליברזון מפנקת במתכון של אצבעות שוקולד עם שלוש שכבות שכיף לנשנש ליד הקפה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-50 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    9

מצרכים

שכבה תחתונה

שכבה עליונה

קישוט

אופן הכנה

  1. במעבד מזון, כותשים את הקליק קורנפלקס בפולסים עד שנוצרים פירורים לא קטנים מדי. אם אין מעבד מזון, אפשר לשבור באמצעות פטיש שניצלים. 
  2. ממיסים את השוקולד המריר והחמאה בבאן מרי. מורידים מהאש. 
  3. מוסיפים לקערת השוקולד והחמאה את שברי הקליק קורנפלקס ואת מחית הנוגט ומערבבים בעדינות. 
  4. מעבירים את התערובת לשתי תבניות מלבניות בגודל 20X30, מרופדות בנייר אפייה. 
  5. נועצים בתערובת הנוגט קליק שחור לבן בשורות מסודרות. 
  6. את התבניות מעבירים למקפיא. 
  7. מכינים את השכבה העליונה: מחממים את השמנת המתוקה לסף רתיחה. מוסיפים את השוקולד המריר ואת החמאה ומערבבים עד שנוצרת תערובת חלקה. 
  8. מוציאים את התבניות מהמקפיא ושופכים את שכבת השוקולד מעל שכבת הנוגט והקליק שקפאה מעט. 
  9. מעבירים את התבניות למקפיא ל-20 דקות. מוציאים מהמקפיא ומקשטים שוב בקליק שחור לבן בשורות מסודרות. מחזירים למקפיא לשעתיים לפחות.  
  10. חותכים צורות של אצבעות באיזה אורך שרוצים ומגישים קר. 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 30 מנות
קלוריות 355.0 קק״ל 10649.5 קק״ל
פחמימות 35.9 גרם 1077.9 גרם
שומן 21.6 גרם 648.3 גרם
נתרן 62.3 מ״ג 1868.5 מ״ג
חלבון 4.1 גרם 123.3 גרם
סיבים תזונתיים 2.2 גרם 67.4 גרם
שומן רווי 11.5 גרם 344.3 גרם
כולסטרול 19.9 מ״ג 596.7 מ״ג
סידן 63.5 מ״ג 1903.6 מ״ג
ברזל 2.3 מ״ג 68.9 מ״ג
אשלגן 237.5 מ״ג 7124.5 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 37.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody