< רקע נינג'ה

ארוחה לוהטת – שיפודי סאטה בוטנים עם אורז לבן

מנה קלאסית מהמטבח התאילנדי שכולם אוהבים! שיפודי קוביות עוף מושרות במרינדה עשירה ועטופות ברוטב חמאת בוטנים קטיפתי, שצולים בקלות ובמהירות בתוך הבית וללא צורך בגריל
מנה קלאסית מהמטבח התאילנדי שכולם אוהבים! שיפודי קוביות עוף מושרות במרינדה עשירה ועטופות ברוטב חמאת בוטנים קטיפתי, שצולים בקלות ובמהירות בתוך הבית וללא צורך בגריל
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    867
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 866.9 קק״ל 1733.9 קק״ל
    פחמימות 38.7 גרם 77.4 גרם
    שומן 44.5 גרם 89.0 גרם
    נתרן 3239.3 מ״ג 6478.6 מ״ג
    חלבון 80.1 גרם 160.2 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 8.8 גרם
    שומן רווי 35.3 גרם 70.6 גרם
    כולסטרול 190.0 מ״ג 380.0 מ״ג
    סידן 93.5 מ״ג 186.9 מ״ג
    ברזל 7.2 מ״ג 14.3 מ״ג
    אשלגן 1160.0 מ״ג 2320.1 מ״ג
    אבץ 4.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    867
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 866.9 קק״ל 1733.9 קק״ל
    פחמימות 38.7 גרם 77.4 גרם
    שומן 44.5 גרם 89.0 גרם
    נתרן 3239.3 מ״ג 6478.6 מ״ג
    חלבון 80.1 גרם 160.2 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 8.8 גרם
    שומן רווי 35.3 גרם 70.6 גרם
    כולסטרול 190.0 מ״ג 380.0 מ״ג
    סידן 93.5 מ״ג 186.9 מ״ג
    ברזל 7.2 מ״ג 14.3 מ״ג
    אשלגן 1160.0 מ״ג 2320.1 מ״ג
    אבץ 4.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף ומרינדה

רוטב חמאת בוטנים

הגשה


אופן הכנה

1. שמים במעבד מזון של נינג’ה את כל מצרכי המרינדה פרט לעוף וטוחנים עד שנוצרת מרינדה די חלקה.
2. מוסיפים את קוביות העוף ומערבבים. משרים במקרר את העוף במשך חצי שעה או עד יממה עטוף היטב.
3. בינתיים מערבבים את כל מצרכי הרוטב וטועמים. מתקנים תיבול בהתאם להעדפה האישית שלכם.
4. מדליקים את הנינג’ה גריל על מצב גריל למשך 6 דקות, ב-260 מעלות.
5. משפדים את השיפודים בעוף ומניחים בתוך הנינג’ה גריל.
6. צולים במשך 6 דקות ומגישים עם רוטב חמאת בוטנים, אורז ומעט עירית או בצל ירוק.

מגישים עם רוטב חמאת בוטנים, אורז ומעט עירית או בצל ירוק. צילום: רחלי קרוט
מגישים עם רוטב חמאת בוטנים, אורז ומעט עירית או בצל ירוק. צילום: רחלי קרוט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ארוחה לוהטת – שיפודי סאטה בוטנים עם אורז לבן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות