ארוחה קלילה וטעימה: שיפודי סלמון וכרישה בתנור

שיפודי סלמון וכרישה במרינדה מתקתקה של סויה, דבש, ג'ינג'ר וטריאקי. רבע שעה בתנור ויש לכם ארוחת צהריים או ערב קלילה ופשוטה להכנה שאפשר להגיש לבד עם כל תוספת!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

שיפודים

מרינדה

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים את המרינדה: טורפים בקערה את שמן הזית, הסויה, הדבש, הג’ינג’ר והטריאקי מוסיפים את קוביות הסלמון וחתיכות הכרישה מכסים ומשרים במקרר לפחות חצי שעה.
  2. מחממים תנור לחום של 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  3. מכינים את השיפודים: משפדים על קיסמי עץ 3 קוביות סלמון וביניהן חתיכות כרשה (סכ”ה 5 כרשה, ראו תמונה).
  4. מניחים את השיפודים על תבנית האפייה ומכניסים לתנור ל15 דקות.
  5. מגישים את המנה: מוציאים את השיפודים מהתנור, מניחים על צלחת הגשה ומפזרים מעל בצל ירוק, שומשום וקצח.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 191.8 קק״ל 959.0 קק״ל
פחמימות 17.7 גרם 88.6 גרם
שומן 13.6 גרם 68.0 גרם
נתרן 556.5 מ״ג 2782.6 מ״ג
חלבון 2.2 גרם 11.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.7 גרם 3.5 גרם
שומן רווי 1.8 גרם 9.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 47.0 מ״ג 235.1 מ״ג
ברזל 1.1 מ״ג 5.6 מ״ג
אשלגן 108.6 מ״ג 543.1 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 1.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody