ארטיקים טבעיים תוצרת בית מ-3 מצרכים

למה לקנות ארטיקים כשאפשר להכין בבית יחד עם הילדים? איילת הירשמן מלמדת להכין ארטיקים טבעיים טעימים, ללא צבעי מאכל וחומרים משמרים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    8 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    4

מצרכים

ארטיק פסיפלורה

ארטיק תותים ופירות יער

סירופ סוכר

אופן הכנה

  1. מרוקנים את תוכן הפסיפלורות לקערה ומערבבים.
  2. שמים במעבד המזון את התותים או פירות היער ומועכים למחית.
  3. מכינים סירופ סוכר: שמים בסיר את הסוכר והמים ומבשלים על להבה בינונית עד שהסוכר נמס לגמרי ומתקבל סירופ שקוף. מסירים מהכיריים ומצננים לגמרי.
  4. מוסיפים לפירות את סירופ הסוכר בכמות של כפית סירופ לכוס מחית פרי וטועמים. אם צריך עוד מתיקות, מוסיפים עוד קצת ומערבבים.
  5. מחלקים לכוסות או למיכלים, מקפיאים כשעה, מוסיפים את המקלות ומקפיאים 8 שעות לפחות (עדיף למשך יממה).

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 34.6 קק״ל 692.7 קק״ל
פחמימות 9.0 גרם 179.0 גרם
שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
נתרן 0.1 מ״ג 1.8 מ״ג
חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
סיבים תזונתיים 3.6 גרם 72.8 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.7 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 4.5 מ״ג 90.6 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 11.4 מ״ג
אשלגן 122.0 מ״ג 2439.6 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody