![ביג סנדוויץ' סנו סושי4](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2022/08/23160811/%D7%A1%D7%A0%D7%95-%D7%A1%D7%95%D7%A9%D7%99-%D7%90%D7%95%D7%92%D7%95%D7%A1%D7%98-224287-Medium-1100x733.jpg)
אריזה משפחתית: סנדוויץ’ ענק עם חזה עוף עסיסי וירקות רעננים
- ניצן סוסיד
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3084.3 קק״ל 3084.3 קק״לפחמימות 515.3 גרם 515.3 גרםשומן 90.6 גרם 90.6 גרםנתרן 7789.6 מ״ג 7789.6 מ״גחלבון 64.9 גרם 64.9 גרםסיבים תזונתיים 25.7 גרם 25.7 גרםשומן רווי 8.8 גרם 8.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 60.7 מ״ג 60.7 מ״גברזל 5.8 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 564.0 מ״ג 564.0 מ״גאבץ 4.0 מ״ג 4.0 מ״גסגור
-
מרכיבים19
-
הכנה 15 דק׳כולל יום 1, 3 שעות ו-15 דק׳
-
קלוריות3084
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3084.3 קק״ל 3084.3 קק״לפחמימות 515.3 גרם 515.3 גרםשומן 90.6 גרם 90.6 גרםנתרן 7789.6 מ״ג 7789.6 מ״גחלבון 64.9 גרם 64.9 גרםסיבים תזונתיים 25.7 גרם 25.7 גרםשומן רווי 8.8 גרם 8.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 60.7 מ״ג 60.7 מ״גברזל 5.8 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 564.0 מ״ג 564.0 מ״גאבץ 4.0 מ״ג 4.0 מ״גסגור
סנדוויץ’ ענק כזה לא ראיתם מעולם! הוא כל כך מפנק וטעים שהוא ייכנס לתפריט ארוחות הצהריים שלכם, ללא כל ספק! קבלו מתכון לביג סנדוויץ’ מושקע עם חזה עוף עסיסי במשרה מעולה, ירקות טריים וצבעוניים לבחירתכם ורטבים בדיוק כמו שאתם אוהבים!
מרכיבים 19 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל יום 1, 3 שעות ו-15 דק׳ | קלוריות 3084 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
![plus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/plus.png)
![minus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/minus.png)
לחם
חזה עוף
-
4 יחידות חזה עוף שלם
משרה
-
2 כפות פפריקה מתוקה
-
3 כפות דבש
-
2 כפות ממרח חרדל
-
3 כפות שמן זית
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
הגשה
-
פרוסה
![](https://foody-media.s3.eu-west-1.amazonaws.com/w_images/loader.gif)
אופן הכנה
- מתחילים להכין את חזה העוף יום מראש - מערבבים בקערה גדולה את מרכיבי המשרה, מוסיפים את חזה העוף ומורחים אותו היטב.
- מכסים את הקערה בכיסוי ניילון סנו סושי ומעבירים למקרר ללילה, או לשעתיים לפחות.
מכסים את הקערה בכיסוי ניילון. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן - מכינים את הבצק: מניחים את כל המרכיבים בקערת מיקסר עם וו לישה ולשים 7 דקות לבצק אחיד וגמיש. מכסים את הקערה בכיסוי ניילון סנו סושי ומתפיחים כשעה.
- מעצבים כיכר לחם גדולה. מכסים ומתפיחים כשעה.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- אופים את הלחם כ-40 דקות ומצננים היטב.
- מוציאים את העוף מהמשרה, מניחים על תבנית עם נייר אפייה טבעי סנו סושי, אופים כ-20 דקות ומצננים.
- פורסים את חזה העוף לפרוסות.
פורסים את חזה העוף. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן - מורחים בסנדוויץ’ ממרחים לפי הטעם, כמו פסטו ומיונז, ומוסיפים ירקות צבעוניים. פורסים למנות ומגישים.
![ביג סנדוויץ' סנו סושי](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2022/08/23160750/%D7%A1%D7%A0%D7%95-%D7%A1%D7%95%D7%A9%D7%99-%D7%90%D7%95%D7%92%D7%95%D7%A1%D7%98-224291-Medium.jpg)
אופן הכנה
- מתחילים להכין את חזה העוף יום מראש - מערבבים בקערה גדולה את מרכיבי המשרה, מוסיפים את חזה העוף ומורחים אותו היטב.
- מכסים את הקערה בכיסוי ניילון סנו סושי ומעבירים למקרר ללילה, או לשעתיים לפחות.
- מכינים את הבצק: מניחים את כל המרכיבים בקערת מיקסר עם וו לישה ולשים 7 דקות לבצק אחיד וגמיש. מכסים את הקערה בכיסוי ניילון סנו סושי ומתפיחים כשעה.
- מעצבים כיכר לחם גדולה. מכסים ומתפיחים כשעה.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- אופים את הלחם כ-40 דקות ומצננים היטב.
- מוציאים את העוף מהמשרה, מניחים על תבנית עם נייר אפייה טבעי סנו סושי, אופים כ-20 דקות ומצננים.
- פורסים את חזה העוף לפרוסות.
- מורחים בסנדוויץ’ ממרחים לפי הטעם, כמו פסטו ומיונז, ומוסיפים ירקות צבעוניים. פורסים למנות ומגישים.
![אריזה משפחתית: סנדוויץ’ ענק עם חזה עוף עסיסי וירקות רעננים](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2022/08/23160811/%D7%A1%D7%A0%D7%95-%D7%A1%D7%95%D7%A9%D7%99-%D7%90%D7%95%D7%92%D7%95%D7%A1%D7%98-224287-Medium.jpg)
הכנתם את המתכון?
תגובות (4)
האם ניתן להכין על מחבת? ובעובי אחר של חזה העוף? שניצל נניח?
אפשר, אבל אז יש לשים את חזה העוף כפי שהוא לאחר שהוא מוכן ולא לפרוס אותו
איך מכינים את החזה?
היי דורון, הכל מוסבר באופן ההכנה במדויק