זר אנטיפסטי צבעוני ממגוון ירקות

שי-לי ליפא משדרגת את מנת האנטיפסטי ומכינה זר אנטיפסטי צבעוני שקושרים בעזרת בצל ירוק
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה. חותכים את הזוקיני, הגזר והפלפלים למקלות בעובי 1 ס”מ.
  2. מרתיחים שפע מי מלח בסיר גדול. חולטים את גבעולי הבצל הירוק 30-20 שניות עד שהם מתחילים להתרכך.
  3. מכינים 12 זרים קטנים כשבכל זר יש את כל הירקות מספר פעמים.
  4. קושרים בצל ירוק סביב כל זר ומניחים בתבנית. מברישים בשמן הזית ומתבלים במלח והפלפל.
  5. אופים 30-25 דקות, עד שהירקות רכים אך עדיין מוצקים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 68.8 קק״ל 825.6 קק״ל
פחמימות 4.2 גרם 50.0 גרם
שומן 7.6 גרם 90.7 גרם
נתרן 249.6 מ״ג 2995.4 מ״ג
חלבון 1.9 גרם 22.6 גרם
סיבים תזונתיים 2.4 גרם 29.1 גרם
שומן רווי 0.6 גרם 7.7 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 37.5 מ״ג 449.8 מ״ג
ברזל 0.7 מ״ג 8.2 מ״ג
אשלגן 267.3 מ״ג 3208.0 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 1.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody