בוריקה אה לה פרמז׳ן: בוריקה מ-2 מצרכים בלבד ללא גלוטן!
אמלי פינק מכינה את הגרסה שלה לבוריקה שבסיסה עשוי מגבינת פרמז'ן, ביצה אחת וללא גלוטן כלל! עם תוספות שאוהבים או ללא תוספות כלל תקבלו מנה חלומית וטעימה בטירוף
אמלי פינק מכינה את הגרסה שלה לבוריקה שבסיסה עשוי מגבינת פרמז'ן, ביצה אחת וללא גלוטן כלל! עם תוספות שאוהבים או ללא תוספות כלל תקבלו מנה חלומית וטעימה בטירוף
- אמלי פינק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 279.5 קק״ל 279.5 קק״לפחמימות 2.6 גרם 2.6 גרםשומן 19.3 גרם 19.3 גרםנתרן 1361.1 מ״ג 1361.1 מ״גחלבון 24.4 גרם 24.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 9.6 גרם 9.6 גרםכולסטרול 325.9 מ״ג 325.9 מ״גסידן 445.5 מ״ג 445.5 מ״גברזל 1.1 מ״ג 1.1 מ״גאשלגן 120.2 מ״ג 120.2 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 1.7 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות280
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 279.5 קק״ל 279.5 קק״לפחמימות 2.6 גרם 2.6 גרםשומן 19.3 גרם 19.3 גרםנתרן 1361.1 מ״ג 1361.1 מ״גחלבון 24.4 גרם 24.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 9.6 גרם 9.6 גרםכולסטרול 325.9 מ״ג 325.9 מ״גסידן 445.5 מ״ג 445.5 מ״גברזל 1.1 מ״ג 1.1 מ״גאשלגן 120.2 מ״ג 120.2 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 1.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 280 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
50 גרם גבינת פרמזןמגוררת
-
1 ביצה L
-
1 קורט פלפל שחור גרוסלפי הטעם
-
1 קורט מלח דקלפי הטעם
אופן הכנה
- מפזרים על מחבת נון סטיק את גבינת הפרמז’ן המגורדת בצורה אחידה על כל תחתית המחבת כך שכל המחבת תהיה מכוסה בגבינה.
- מדליקים את האש על להבה גבוהה.
- כשהגבינה מתחילה מעט להשחים, שוברים מעל ביצת עין - את החלבון מועכים ומפזרים בעזרת לקקן על העלה פרמז׳ן. מתבלים בפלפל מלח לפי הטעם.
- עכשיו זה השלב לשים תוספות: איזה שאתם אוהבים! תזרמו על זה: קוביות תפוח אדמה מבושל עם פטרוזיליה/ טונה אריסה… אני אוהבת את זה ככה, ללא כל תוספת. נטורל!
- מיד לאחר הוספת התוספת הרצויה, מקפלים את העלה בצורה שיהיה נוח לאכול ,אני מקפלת כמו קרפ קיפול קל מכל צד, זה גם נוח לאחיזה.
אופן הכנה
- מפזרים על מחבת נון סטיק את גבינת הפרמז’ן המגורדת בצורה אחידה על כל תחתית המחבת כך שכל המחבת תהיה מכוסה בגבינה.
- מדליקים את האש על להבה גבוהה.
- כשהגבינה מתחילה מעט להשחים, שוברים מעל ביצת עין - את החלבון מועכים ומפזרים בעזרת לקקן על העלה פרמז׳ן. מתבלים בפלפל מלח לפי הטעם.
- עכשיו זה השלב לשים תוספות: איזה שאתם אוהבים! תזרמו על זה: קוביות תפוח אדמה מבושל עם פטרוזיליה/ טונה אריסה… אני אוהבת את זה ככה, ללא כל תוספת. נטורל!
- מיד לאחר הוספת התוספת הרצויה, מקפלים את העלה בצורה שיהיה נוח לאכול ,אני מקפלת כמו קרפ קיפול קל מכל צד, זה גם נוח לאחיזה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (3)
הכנתי ויצא טעים
היי לילך, איזה כיף לשמוע!
נראה מעולה!!