בוריקה אה לה פרמז׳ן: בוריקה מ-2 מצרכים בלבד ללא גלוטן!

אמלי פינק מכינה את הגרסה שלה לבוריקה שבסיסה עשוי מגבינת פרמז'ן, ביצה אחת וללא גלוטן כלל! עם תוספות שאוהבים או ללא תוספות כלל תקבלו מנה חלומית וטעימה בטירוף
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    4

מצרכים

אופן הכנה

  1. מפזרים על מחבת נון סטיק את גבינת הפרמז’ן המגורדת בצורה אחידה על כל תחתית המחבת כך שכל המחבת תהיה מכוסה בגבינה.

    מפזרים על מחבת נון סטיק את גבינת הפרמז'ן המגורדת. צילום: אמלי פינק
    מפזרים על מחבת נון סטיק את גבינת הפרמז’ן המגורדת בצורה אחידה על תחתית המחבת. צילום: אמלי פינק

  2. מדליקים את האש על להבה גבוהה.
  3. כשהגבינה מתחילה מעט להשחים, שוברים מעל ביצת עין - את החלבון מועכים ומפזרים בעזרת לקקן על העלה פרמז׳ן. מתבלים בפלפל מלח לפי הטעם.

    כשהגבינה מתחילה להשחים שוברים מעל ביצה ומפזרים את החלבון בעזרת לקקן. צילום: אמלי פינק
    כשהגבינה מתחילה להשחים שוברים מעל ביצה ומפזרים את החלבון בעזרת לקקן. צילום: אמלי פינק

  4. עכשיו זה השלב לשים תוספות: איזה שאתם אוהבים! תזרמו על זה: קוביות תפוח אדמה מבושל עם פטרוזיליה/ טונה אריסה… אני אוהבת את זה ככה, ללא כל תוספת. נטורל!
  5. מיד לאחר הוספת התוספת הרצויה, מקפלים את העלה בצורה שיהיה נוח לאכול ,אני מקפלת כמו קרפ קיפול קל מכל צד, זה גם נוח לאחיזה.

    מיד לאחר הוספת התוספת הרצויה, מקפלים את העלה בצורה שיהיה נוח לאכול. צילום: אמלי פינק
    מיד לאחר הוספת התוספת הרצויה מקפלים את העלה בצורה שיהיה נוח לאכול. צילום: אמלי פינק

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 254.7 קק״ל 254.7 קק״ל
פחמימות 1.2 גרם 1.2 גרם
שומן 17.5 גרם 17.5 גרם
נתרן 1249.4 מ״ג 1249.4 מ״ג
חלבון 22.9 גרם 22.9 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 9.3 גרם 9.3 גרם
כולסטרול 284.3 מ״ג 284.3 מ״ג
סידן 442.3 מ״ג 442.3 מ״ג
ברזל 1.4 מ״ג 1.4 מ״ג
אשלגן 112.4 מ״ג 112.4 מ״ג
אבץ 1.6 מ״ג 1.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody