בורקס גבינות של תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מלמדת להכין בורקס גבינות, פריך ושחום, מבצק עלים מוכן שאפשר לשדרג בתוספות שונות
תמרה אהרוני מלמדת להכין בורקס גבינות, פריך ושחום, מבצק עלים מוכן שאפשר לשדרג בתוספות שונות
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    4166
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4165.8 קק״ל 4165.8 קק״ל
    פחמימות 631.7 גרם 631.7 גרם
    שומן 173.0 גרם 173.0 גרם
    נתרן 5241.1 מ״ג 5241.1 מ״ג
    חלבון 182.8 גרם 182.8 גרם
    סיבים תזונתיים 23.9 גרם 23.9 גרם
    שומן רווי 43.4 גרם 43.4 גרם
    כולסטרול 704.4 מ״ג 704.4 מ״ג
    סידן 2799.6 מ״ג 2799.6 מ״ג
    ברזל 44.0 מ״ג 44.0 מ״ג
    אשלגן 1556.1 מ״ג 1556.1 מ״ג
    אבץ 22.6 מ״ג 22.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    4166
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4165.8 קק״ל 4165.8 קק״ל
    פחמימות 631.7 גרם 631.7 גרם
    שומן 173.0 גרם 173.0 גרם
    נתרן 5241.1 מ״ג 5241.1 מ״ג
    חלבון 182.8 גרם 182.8 גרם
    סיבים תזונתיים 23.9 גרם 23.9 גרם
    שומן רווי 43.4 גרם 43.4 גרם
    כולסטרול 704.4 מ״ג 704.4 מ״ג
    סידן 2799.6 מ״ג 2799.6 מ״ג
    ברזל 44.0 מ״ג 44.0 מ״ג
    אשלגן 1556.1 מ״ג 1556.1 מ״ג
    אבץ 22.6 מ״ג 22.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
תמרה אהרוני
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  3. מגרדים את הקשקבל. טורפים בקערית ביצה אחת.
  4. מרדדים את הבצק לעלה דק. חותכים לריבועים בגודל בערך 10 ס”מ על 10 ס”מ.
  5. מערבבים את הגבינות עם הביצה, המלח והפלפל, ואם רוצים מוסיפים תוספות לפי הטעם.
  6. מניחים במרכז כל ריבוע הבצק 1 כפית גדושה של מהמילוי, מקפלים לשניים מפינה לפינה כדי שיצא משולש, ומהדקים היטב את הדפנות. מסדרים על גבי התבנית.
  7. מורחים את הבורקס בביצה, ומפזרים מעל את השומשום ואופים כ-25-30 דקות, או עד להשחמה.

הערות

  • תוספות אפשריות: פסטו, עגבניות מיובשות, תרד חלוט וקצוץ, חצילים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בורקס גבינות של תמרה אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות