אנטיפסטי משמח לבבות – בטטות צלויות בתנור עם צזיקי

עיגולי בטטות צלויות בתנור שמוגשות עם צזיקי מרענן. מנת פתיחה כייפית או תוספת נהדרת, קלילה ובריאה שגם נראית נהדר ומכינים ב15 דקות עבודה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את עיגולי הבטטה: מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. פורסים את הבטטות לעיגולים בעובי סנטימטר. במידה ורוצים להעניק לעיגולים קוטר אחיד, משתמשים בחותכן עוגיות בקוטר 5 ס”מ.
  3. מניחים את הבטטות בתבנית, משמנים בתרסיס שמן ומתבלים במלח ופלפל בנדיבות.
  4. אופים בתנור החם כ-15 דקות, עד שהבטטות זהובות ורכות, אך לא רכות מדי. מצננים היטב.
  5. מרכיבים את המנה ומגישים: מסדרים את עיגולי הבטטה על צלחת גדולה, מניחים על כל בטטה כפית צזיקי ומקשטים בעלה אורגנו או בזיליקום. מגישים מיד.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 16.6 קק״ל 199.3 קק״ל
פחמימות 3.3 גרם 39.9 גרם
שומן 0.0 גרם 0.4 גרם
נתרן 314.7 מ״ג 3776.1 מ״ג
חלבון 0.3 גרם 3.9 גרם
סיבים תזונתיים 0.6 גרם 6.7 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 7.0 מ״ג 84.2 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 2.2 מ״ג
אשלגן 48.6 מ״ג 583.5 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody