ביצי פלורנטין אפויות שמתקתקים בקלי קלות
אוהבים ביצים בנוסח בנדיקט? אז אותה המנה של ביצים עם תרד בשרני שבושל ברוטב שמנת - אבל בגרסה אפויה קלה להכנה! ביצי פלורנטין אפויות נהדרות שמגישים עם חלה לטבילה בצהוב של הביצה!
אוהבים ביצים בנוסח בנדיקט? אז אותה המנה של ביצים עם תרד בשרני שבושל ברוטב שמנת - אבל בגרסה אפויה קלה להכנה! ביצי פלורנטין אפויות נהדרות שמגישים עם חלה לטבילה בצהוב של הביצה!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 422.5 קק״ל 1689.8 קק״לפחמימות 31.3 גרם 125.3 גרםשומן 26.5 גרם 106.0 גרםנתרן 460.7 מ״ג 1842.7 מ״גחלבון 15.6 גרם 62.4 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.3 גרםשומן רווי 9.1 גרם 36.3 גרםכולסטרול 327.3 מ״ג 1309.1 מ״גסידן 151.5 מ״ג 606.0 מ״גברזל 2.7 מ״ג 10.9 מ״גאשלגן 272.0 מ״ג 1088.0 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 4.7 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות423
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 422.5 קק״ל 1689.8 קק״לפחמימות 31.3 גרם 125.3 גרםשומן 26.5 גרם 106.0 גרםנתרן 460.7 מ״ג 1842.7 מ״גחלבון 15.6 גרם 62.4 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.3 גרםשומן רווי 9.1 גרם 36.3 גרםכולסטרול 327.3 מ״ג 1309.1 מ״גסידן 151.5 מ״ג 606.0 מ״גברזל 2.7 מ״ג 10.9 מ״גאשלגן 272.0 מ״ג 1088.0 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 4.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 423 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 כפות שמן זית
-
4 גבעולי טימין טרי
-
2 שיני שוםקצוצות
-
1 בצל סגול בינוניחתוך לרצועות
-
1שקית או 200 גרם עלי תרדקצוצים גס
-
4 ביצים L
-
1 מיכל שמנת לבישול 15%
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
הגשה
-
4 פרוסות חלה טרייהקלויות קלות בטוסטר
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- במחבת גדולה מטגנים את הבצל על אש בינונית עד שהבצל הופך לשקוף.
- מוסיפים את שיני השום הקצוצות וממשיכים לבשל במשך דקה.
- מוסיפים למחבת את התרד הטרי, המלח והפלפל. מערבבים ומבשלים במשך 5 דקות נוספות עד שהתרד מתרכך אבל נשאר ירוק.
- מעבירים את התרד לתבנית אפייה.
- בעזרת כף יוצרים 4 גומות בתרד ובכל גומה שוברים ביצה.
- מוזגים את השמנת לבישול מסביב לביצים.
- מתבלים את הביצים בפלפל, מלח וטימין.
- אופים במשך כ-15 דקות בתנור.
- מגישים עם פרוסת חלה או לחם קלוי.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- במחבת גדולה מטגנים את הבצל על אש בינונית עד שהבצל הופך לשקוף.
- מוסיפים את שיני השום הקצוצות וממשיכים לבשל במשך דקה.
- מוסיפים למחבת את התרד הטרי, המלח והפלפל. מערבבים ומבשלים במשך 5 דקות נוספות עד שהתרד מתרכך אבל נשאר ירוק.
- מעבירים את התרד לתבנית אפייה.
- בעזרת כף יוצרים 4 גומות בתרד ובכל גומה שוברים ביצה.
- מוזגים את השמנת לבישול מסביב לביצים.
- מתבלים את הביצים בפלפל, מלח וטימין.
- אופים במשך כ-15 דקות בתנור.
- מגישים עם פרוסת חלה או לחם קלוי.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן