בלינצ’ס במילוי קצפת ותותים

קלים להכנה וטעימים בטירוף - בלינצ'ס דקיקים וזהובים במילוי קצפת אוורירית וקוביות תותים. ארוחת ערב מתוקה או ארוחת שבת בבוקר לכל המשפחה
קלים להכנה וטעימים בטירוף - בלינצ'ס דקיקים וזהובים במילוי קצפת אוורירית וקוביות תותים. ארוחת ערב מתוקה או ארוחת שבת בבוקר לכל המשפחה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    172
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 171.5 קק״ל 2572.3 קק״ל
    פחמימות 18.4 גרם 275.7 גרם
    שומן 8.5 גרם 127.1 גרם
    נתרן 38.3 מ״ג 574.0 מ״ג
    חלבון 4.7 גרם 70.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 70.4 גרם
    כולסטרול 41.1 מ״ג 616.8 מ״ג
    סידן 28.2 מ״ג 423.4 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 9.6 מ״ג
    אשלגן 53.1 מ״ג 796.3 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 9.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    172
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 171.5 קק״ל 2572.3 קק״ל
    פחמימות 18.4 גרם 275.7 גרם
    שומן 8.5 גרם 127.1 גרם
    נתרן 38.3 מ״ג 574.0 מ״ג
    חלבון 4.7 גרם 70.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 70.4 גרם
    כולסטרול 41.1 מ״ג 616.8 מ״ג
    סידן 28.2 מ״ג 423.4 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 9.6 מ״ג
    אשלגן 53.1 מ״ג 796.3 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 9.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בלילה

הגשה


אופן הכנה

  1. שוטפים את התותים וחותכים לקוביות קטנות.
  2. מכינים את הבלילה: טורפים היטב את הביצים, הסוכר והחלב בקערה גדולה.
  3. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה וממשיכים לערבב עד שמתקבלת בלילה דלילה וחלקה, ללא גושים.
  4. מחממים מחבת על אש בינונית, מתיזים את תרסיס השמן ויוצקים כל פעם בערך 1/2 מצקת בלילה תוך תנועה סיבובית שגורמת לבלילה להתייצב באופן שווה על פני המחבת. אחרי כ-1/2 דקה, כשעל פני הבלינצ’ס מתחילים להופיע חורים קטנטנים וקצותיהם מתייצבים, הופכים לצד השני (נעזרים בתרווד). מטגנים כ-1/2 דקה נוספת.
  5. מערימים את הבלינצ’ס המוכנים על צלחת.
  6. מכינים את הקצפת: מקציפים את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר עד שמתקבלת קצפת יציבה.
  7. מניחים במרכז כל בלינצ’ס כ-2 כפות מהקצפת, מפזרים את התותים ומגלגלים.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בלינצ’ס במילוי קצפת ותותים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות