בלינצ’ס במילוי קצפת ותותים

קלים להכנה וטעימים בטירוף - בלינצ'ס דקיקים וזהובים במילוי קצפת אוורירית וקוביות תותים. ארוחת ערב מתוקה או ארוחת שבת בבוקר לכל המשפחה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

בלילה

הגשה

אופן הכנה

  1. שוטפים את התותים וחותכים לקוביות קטנות.
  2. מכינים את הבלילה: טורפים היטב את הביצים, הסוכר והחלב בקערה גדולה.
  3. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה וממשיכים לערבב עד שמתקבלת בלילה דלילה וחלקה, ללא גושים.
  4. מחממים מחבת על אש בינונית, מתיזים את תרסיס השמן ויוצקים כל פעם בערך 1/2 מצקת בלילה תוך תנועה סיבובית שגורמת לבלילה להתייצב באופן שווה על פני המחבת. אחרי כ-1/2 דקה, כשעל פני הבלינצ’ס מתחילים להופיע חורים קטנטנים וקצותיהם מתייצבים, הופכים לצד השני (נעזרים בתרווד). מטגנים כ-1/2 דקה נוספת.
  5. מערימים את הבלינצ’ס המוכנים על צלחת.
  6. מכינים את הקצפת: מקציפים את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר עד שמתקבלת קצפת יציבה.
  7. מניחים במרכז כל בלינצ’ס כ-2 כפות מהקצפת, מפזרים את התותים ומגלגלים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 15 מנות
קלוריות 167.6 קק״ל 2513.7 קק״ל
פחמימות 17.6 גרם 264.2 גרם
שומן 7.8 גרם 117.0 גרם
נתרן 63.6 מ״ג 954.0 מ״ג
חלבון 4.0 גרם 60.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.5 גרם 7.6 גרם
שומן רווי 4.4 גרם 66.0 גרם
כולסטרול 54.3 מ״ג 814.2 מ״ג
סידן 38.3 מ״ג 575.1 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 5.7 מ״ג
אשלגן 64.4 מ״ג 966.2 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 4.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody