בלי טיפת קמח: לחם טחינה אוורירי לביס מושלם

המתכון ששיגע את הרשת מגיע גם אליכם, קבלו מתכון ללחם טחינה בלי קמח, ספוגי, בריא וטעים. כל כך קל להכנה, פשוט מכינים ונהנים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

תוספות

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
  2. בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים עד שמתקבלת בלילה חלקה.
  3. מוסיפים לבלילה את הפיצוחים, הפשתן ואת השומשום.
  4. שופכים את הבלילה לסנו-סושי-תבנית אפייה מנייר אינגלישקייק, מרפדים בסנו סושי-נייר אפייה טבעי ומקשטים בפיצוחים ובשומשום.
  5. אופים בתנור שחומם מראש בערך עד שהלחם מקבל גוון זהוב והלילה מתייצבת.
  6. מחלצים בזהירות את הלחם מהתבנית ומכניסים שוב לתנור לעוד 5 דקות אפיה כדי שיקבל קראסט קשיח. פורסים רק אחרי שמתקרר לגמרי.

    לחם טחינה מושלם. צילום: עדן טל
    לחם טחינה מושלם. צילום: עדן טל

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 1540.4 קק״ל 1540.4 קק״ל
פחמימות 69.1 גרם 69.1 גרם
שומן 117.3 גרם 117.3 גרם
נתרן 4351.3 מ״ג 4351.3 מ״ג
חלבון 62.2 גרם 62.2 גרם
סיבים תזונתיים 18.5 גרם 18.5 גרם
שומן רווי 20.7 גרם 20.7 גרם
כולסטרול 1012.8 מ״ג 1012.8 מ״ג
סידן 393.2 מ״ג 393.2 מ״ג
ברזל 20.7 מ״ג 20.7 מ״ג
אשלגן 1644.0 מ״ג 1644.0 מ״ג
אבץ 12.5 מ״ג 12.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      שליש כוס טחינה.