בסבוסה סולת

עוגת סולת אוורירית שנמסה בפה היא הוכחה שעוגת פרווה בפחות מ-10 מרכיבים יכולה להיות טעימה. רוצו לאפות בסבוסה סולת חלומית
עוגת סולת אוורירית שנמסה בפה היא הוכחה שעוגת פרווה בפחות מ-10 מרכיבים יכולה להיות טעימה. רוצו לאפות בסבוסה סולת חלומית
  • קרין גורן
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    615
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 614.9 קק״ל 6149.3 קק״ל
    פחמימות 89.3 גרם 893.4 גרם
    שומן 25.0 גרם 249.7 גרם
    נתרן 260.2 מ״ג 2601.9 מ״ג
    חלבון 11.4 גרם 114.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 20.3 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 30.3 גרם
    כולסטרול 152.4 מ״ג 1523.6 מ״ג
    סידן 29.2 מ״ג 292.0 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 15.5 מ״ג
    אשלגן 137.1 מ״ג 1370.6 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 13.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    615
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 614.9 קק״ל 6149.3 קק״ל
    פחמימות 89.3 גרם 893.4 גרם
    שומן 25.0 גרם 249.7 גרם
    נתרן 260.2 מ״ג 2601.9 מ״ג
    חלבון 11.4 גרם 114.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 20.3 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 30.3 גרם
    כולסטרול 152.4 מ״ג 1523.6 מ״ג
    סידן 29.2 מ״ג 292.0 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 15.5 מ״ג
    אשלגן 137.1 מ״ג 1370.6 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 13.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
14 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


עוגה

סירופ


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן.
  2. מכינים את העוגה: במיקסר עם וו בלון מקציפים את הביצים והסוכר במהירות גבוהה במשך 10 דקות. מוסיפים את השמן והמים תוך כדי ההקצפה.
  3. עוצרים את המיקסר, מוסיפים את הסולת והקמח התופח ומקציפים לאט לאיחוד.
  4. משטחים את הבלילה בתבנית ואופים 35 דקות, או עד שפני העוגה משחימים.
  5. מכינים את הסירופ: מבשלים בסיר על אש בינונית את הסוכר והמים במשך 10 דקות, עד לקבלת סירופ סמיך. אפשר לתבל בלימון. מצננים.
  6. מוזגים את הסירופ מעל העוגה החמה. מצננים שעה בטמפרטורת החדר, פורסים ומגישים.

הערות

  • מיץ הלימון בסירופ אופציונלי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בסבוסה סולת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    ענת

    אני עוסה את המתקון הזה בימקום מים מישתמשת במיץ תפוזים

    Avatar
    אתי אור

    אהבתי שהכמויות מתעדכנות לפי גודל התבנית שבוחרים. המון סוכר , האם יש אפשרות להמעיט בסוכר , אולי להחליף חלקית בממתיק ? תודה.

      Avatar
      Foody team

      היי אתי, את יכולה לנסות להמיר חצי מהכמות בממתיק לבחירתך שמתנהג כמו סוכר. אנחנו לא ניסינו אז עדכני אותנו איך יצא!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות