
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כוללשעתיים
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים9
מצרכים
בראוניז שוקולד
-
200 גרם חמאה
-
200 גרם שוקולד מריר58% של המזווה המתוק
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
4 ביצים L
-
1 כוס קמח לבןאפשר להחליף בקמח כוסמין
קישוט
-
5 כפות ממרח בטעם קינדר בואנו חלב
-
5 כפות ממרח בטעם פררו תות
-
5 כפות ממרח בטעם פררו לבן
אופן הכנה
- ממיסים את החמאה והשוקולד במיקרו למשך 2 דקות. מערבבים ומוסיפים את הסוכר.
- מערבבים היטב ומוסיפים את הביצים ושוב מערבבים.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים עד אחידות.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות טורבו.
- מניחים את העיסה סנו סושי - תבניות אפייה מלבניות מנייר ובעזרת כפית שמים את הממרחים השונים.
- מכניסים את התבנית לאפייה של 19 דקות.
- מוציאים ומעבירים למקפיא לשעה וחצי. מחלצים את מחלק הבראוניז ומתענגים.
בראוניז בטעם קינדר בכמה צבעים. צילום: שניר גואטה
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
15
מנות
קלוריות
244.5
קק״ל
3667.6
קק״ל
פחמימות
21.9
גרם
328.3
גרם
שומן
16.0
גרם
239.9
גרם
נתרן
47.6
מ״ג
714.2
מ״ג
חלבון
4.0
גרם
59.5
גרם
סיבים תזונתיים
1.3
גרם
19.4
גרם
שומן רווי
9.5
גרם
142.2
גרם
כולסטרול
96.5
מ״ג
1446.8
מ״ג
סידן
21.6
מ״ג
324.0
מ״ג
ברזל
1.2
מ״ג
18.3
מ״ג
אשלגן
115.6
מ״ג
1734.2
מ״ג
אבץ
0.6
מ״ג
9.5
מ״ג
תגובות (3)
כל כך טעים שזו כבר פעם שלישיתת שהכנתי
אכין לשבת הבנות אוהבות קינדר
הנכדים שלי יעופו על זה