יונית, ציירי לי בראוני! בראוניז בטעם קינדר בכמה צבעים

בראוניז משגעים ופשוטים להכנה! יונית ואמיר מכינים בראוניז שוקולד בתוספת ממרחים שונים וצבעוניים - קינדר, פררו תות ופררו לבן. פינוק מושלם לילדים ולמבוגרים
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

בראוניז שוקולד

אופן הכנה

  1. ממיסים את החמאה והשוקולד במיקרו למשך 2 דקות. מערבבים ומוסיפים את הסוכר.
  2. מערבבים היטב ומוסיפים את הביצים ושוב מערבבים.
  3. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד אחידות.
  4. מחממים תנור לחום של 170 מעלות טורבו.
  5. מניחים את העיסה סנו סושי - תבניות אפייה מלבניות מנייר ובעזרת כפית שמים את הממרחים השונים.
  6. מכניסים את התבנית לאפייה של 19 דקות.
  7. מוציאים ומעבירים למקפיא לשעה וחצי. מחלצים את מחלק הבראוניז ומתענגים.

    בראוניז בטעם קינדר בכמה צבעים. צילום: שניר גואטה
    בראוניז בטעם קינדר בכמה צבעים. צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 15 מנות
קלוריות 244.5 קק״ל 3667.6 קק״ל
פחמימות 21.9 גרם 328.3 גרם
שומן 16.0 גרם 239.9 גרם
נתרן 47.6 מ״ג 714.2 מ״ג
חלבון 4.0 גרם 59.5 גרם
סיבים תזונתיים 1.3 גרם 19.4 גרם
שומן רווי 9.5 גרם 142.2 גרם
כולסטרול 96.5 מ״ג 1446.8 מ״ג
סידן 21.6 מ״ג 324.0 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 18.3 מ״ג
אשלגן 115.6 מ״ג 1734.2 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 9.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    מריאן

    כל כך טעים שזו כבר פעם שלישיתת שהכנתי

    Avatar
    רוני

    אכין לשבת הבנות אוהבות קינדר