גולאש עוף הונגרי עם תפוחי אדמה

ארוחת שישי מתקרבת ולא יודעים מה לבשל? נסו להכין גולאש עוף הונגרי, תבשיל עוף עסיסי ופיקנטי עם תפוחי אדמה, ירקות והמון פפריקה מתוקה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    14

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים את הפלפל האדום, הבצל, הגזר, תפוחי האדמה והעגבניות לקוביות בינוניות.
  2. בסיר רחב מחממים את שמן הזית על להבה גבוהה. מוסיפים את ירכי העוף ומשחימים מכל הצדדים (בערך כ-2 דקות מכל צד). מוציאים ושומרים בצד.
  3. מוסיפים לסיר את הירקות, למעט העגבניות ותפוחי האדמה, ומטגנים תוך כדי בחישה כ-5 דקות, עד שהם מתחילים להתרכך.
  4. מוסיפים את רסק העגבניות, הפפריקה המתוקה, פלפל הצ’יפוטלה ברוטב עגבניות, מלח ופלפל וממשיכים לטגן כ-2 דקות. בעזרת הכף מועכים מעט את הצ’יפוטלה.
  5. מוסיפים לסיר את העגבניות החתוכות, רוטב הסויה וקוביות תפוחי האדמה, ומחזירים פנימה את הכרעיים המושחמות. מוסיפים מים קרים עד גובה המרכיבים.
  6. מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כ-90 דקות, או עד שהעוף רך. טועמים ומתקנים את התיבול לפני ההגשה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 592.1 קק״ל 2368.5 קק״ל
פחמימות 20.5 גרם 82.0 גרם
שומן 26.0 גרם 104.0 גרם
נתרן 1954.2 מ״ג 7816.6 מ״ג
חלבון 62.5 גרם 250.2 גרם
סיבים תזונתיים 7.7 גרם 31.0 גרם
שומן רווי 5.2 גרם 21.0 גרם
כולסטרול 199.4 מ״ג 797.6 מ״ג
סידן 108.2 מ״ג 432.7 מ״ג
ברזל 93.6 מ״ג 374.6 מ״ג
אשלגן 1897.8 מ״ג 7591.0 מ״ג
אבץ 7.3 מ״ג 29.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    אלונה

    שלום רב. במה ניתן להחליף את פלפל צי’פוטלה ובאיזו כמות. תודה מראש, אלונה.

      מערכת Foody

      היי אלונה, פלפל צ’יפוטלה נותן טעם מעושן. אפשר להחליף ב-1 כפית פפריקה מעושנת או להשמיט לחלוטין מהמתכון.

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody