גלידת שוקולד ובננות קלה להכנה

גלידת שוקולד ובננות ביתית, בריאה וקלה להכנה, מ-3 מרכיבים בלבד. מכינים עם הילדים ונהנים מקינוח מתוק
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    6 שעות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    3

מצרכים

אופן הכנה

  1. מקלפים את הבננות הבשלות. שמים בכלי אטום ומקפיאים לשעתיים לפחות (עד לילה).
  2. מוציאים את הבננות מהמקפיא ומעבירים למעבד המזון או לבלנדר. מתחילים לעבד, בתהליך שייקח 7-5 דקות: בהתחלה הן ייגרסו למחית גסה, ואז יהפכו למשחה קרמית וחלקה.
  3. שמים את השוקולד ואת החלב בקערה מתאימה למיקרוגל, ומחממים 20 שניות עד שהשוקולד נמס. מוציאים, מערבבים ובודקים אם השוקולד נמס. אם לא, מחממים 20 שניות, מערבבים ובודקים שוב, עד שמתקבלת משחה חלקה ללא גושים. מצננים קצת.
  4. מוסיפים את קרם הבננות לשוקולד המומס ומערבבים לקרם אחיד.
  5. מעבירים למכונת הגלידה ומקפיאים 4 שעות לפחות (עד לילה).
  6. מחלקים לצלחות או קעריות ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 331.3 קק״ל 1325.0 קק״ל
פחמימות 48.7 גרם 194.8 גרם
שומן 12.7 גרם 50.8 גרם
נתרן 14.3 מ״ג 57.0 מ״ג
חלבון 4.8 גרם 19.2 גרם
סיבים תזונתיים 6.0 גרם 23.8 גרם
שומן רווי 8.5 גרם 34.1 גרם
כולסטרול 2.4 מ״ג 9.4 מ״ג
סידן 52.8 מ״ג 211.2 מ״ג
ברזל 3.7 מ״ג 14.7 מ״ג
אשלגן 600.2 מ״ג 2400.6 מ״ג
אבץ 1.5 מ״ג 6.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody