גרנולה תוצרת בית

גרנולה תוצרת בית זו אופציה מעולה לארוחת בוקר או צהרים בריאה ומזינה. מכינים בבית בקלי קלות ומשתמשים בתוספות לפי הטעם האישי
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את החומרים היבשים, יוצקים דבש ושמן ומערבבים היטב.
  2. מפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים ב-180 מעלות כ-30 דקות עד להזהבה. מערבבים מדי פעם את התערובת בתבנית.
  3. מצננים לחלוטין ומפוררים בידיים. שומרים בצנצנת אטומה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 6690.3 קק״ל 6690.3 קק״ל
פחמימות 579.1 גרם 579.1 גרם
שומן 239.4 גרם 239.4 גרם
נתרן 55.6 מ״ג 55.6 מ״ג
חלבון 80.5 גרם 80.5 גרם
סיבים תזונתיים 10.4 גרם 10.4 גרם
שומן רווי 28.9 גרם 28.9 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 614.2 מ״ג 614.2 מ״ג
ברזל 11.6 מ״ג 11.6 מ״ג
אשלגן 620.6 מ״ג 620.6 מ״ג
אבץ 5.8 מ״ג 5.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody