גרנולה תוצרת בית של קרין גורן

גרנולה תוצרת בית זו אופציה מעולה לארוחת בוקר או צהרים בריאה ומזינה. מכינים בבית בקלי קלות ומשתמשים בתוספות לפי הטעם האישי
גרנולה תוצרת בית זו אופציה מעולה לארוחת בוקר או צהרים בריאה ומזינה. מכינים בבית בקלי קלות ומשתמשים בתוספות לפי הטעם האישי
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    6448
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6448.1 קק״ל 6448.1 קק״ל
    פחמימות 576.2 גרם 576.2 גרם
    שומן 217.4 גרם 217.4 גרם
    נתרן 65.5 מ״ג 65.5 מ״ג
    חלבון 76.8 גרם 76.8 גרם
    סיבים תזונתיים 7.4 גרם 7.4 גרם
    שומן רווי 21.5 גרם 21.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 50.2 מ״ג 50.2 מ״ג
    ברזל 7.9 מ״ג 7.9 מ״ג
    אשלגן 503.6 מ״ג 503.6 מ״ג
    אבץ 3.9 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    6448
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6448.1 קק״ל 6448.1 קק״ל
    פחמימות 576.2 גרם 576.2 גרם
    שומן 217.4 גרם 217.4 גרם
    נתרן 65.5 מ״ג 65.5 מ״ג
    חלבון 76.8 גרם 76.8 גרם
    סיבים תזונתיים 7.4 גרם 7.4 גרם
    שומן רווי 21.5 גרם 21.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 50.2 מ״ג 50.2 מ״ג
    ברזל 7.9 מ״ג 7.9 מ״ג
    אשלגן 503.6 מ״ג 503.6 מ״ג
    אבץ 3.9 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את החומרים היבשים, יוצקים דבש ושמן ומערבבים היטב.
  2. מפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים ב-180 מעלות כ-30 דקות עד להזהבה. מערבבים מדי פעם את התערובת בתבנית.
  3. מצננים לחלוטין ומפוררים בידיים. שומרים בצנצנת אטומה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גרנולה תוצרת בית של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות