דאבל קרמבו של קרין גורן

כזה עוד לא ראיתם! קרין גורן מכינה קרמבו במילוי קרם משובץ בשברי קרמבו. מחווה לממתק הישראלי הכי אהוב שיש
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    5 שעות
  • רמת קושי
    קשה
  • מרכיבים
    6

מצרכים

קרם

תחתית

אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת רכה. מוסיפים את הקרמבואים השלמים פנימה ומקציפים עד שהם מתפוררים לחתיכות קטנות ונטמעים פנימה. מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם פייה חלקה ורחבה.
  2. מניחים את העוגיות בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומזלפים מגדל ספירלי על כל עוגייה. מעבירים למקפיא ל-4 שעות לפחות (עדיף למשך הלילה).
  3. מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד ומערבבים פנימה את השמן. מצננים לטמפרטורת החדר ומעבירים לכוס גבוהה.
  4. מוציאים את הקרמבואים מהמקפיא. אם משתמשים בתבנית, מחלצים בלחיצה ומעמידים כל קרמבו על העוגייה. טובלים כל קרמבו הפוך בציפוי השוקולד: מחזיקים בעוגייה, או נועצים קיסם בעוגייה וטובלים בעזרתו. מניחים בחזרה על המגש כשהעוגייה למטה.
  5. מקשטים בסוכריות. שומרים במקפיא ומגישים קפוא או חצי קפוא.

הערות

  • להכנת העוגיות בתבנית: ממלאים את שקעי התבנית בקרם, מכים כמה פעמים עם התבנית במשטח העבודה (למילוי מלא של השקעים) ומיישרים מלמעלה. מניחים עוגייה מעל כל שקע

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 185.3 קק״ל 2224.1 קק״ל
פחמימות 23.8 גרם 285.5 גרם
שומן 9.2 גרם 110.4 גרם
נתרן 8.7 מ״ג 104.0 מ״ג
חלבון 1.9 גרם 23.0 גרם
סיבים תזונתיים 2.2 גרם 26.3 גרם
שומן רווי 5.5 גרם 65.5 גרם
כולסטרול 0.5 מ״ג 6.0 מ״ג
סידן 18.3 מ״ג 219.1 מ״ג
ברזל 1.8 מ״ג 22.2 מ״ג
אשלגן 167.3 מ״ג 2007.2 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 9.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody