דובשניות כוסמת וגרנולה

מחפשים מתכון שונה ולא שגרתי לדובשניות? קבלו דובשניות כוסמת וגרנולה עם טעם עמוק וכמעט אגוזי ועם טעם קלוי ומרקם מתפצח של גרנולה אפויה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

בצק

ציפוי

אופן הכנה

 

  1. מעבדים חמאה ושני סוגי סוכר במיקסר עם וו גיטרה לתערובת אחידה. 
  2. מוסיפים דבש וסילאן ומעבדים לתערובת אחידה. 
  3. מוסיפים ביצים אחת אחת ומעבדים לתערובת אחידה. 
  4. לקערה נפרדת מנפים קמחים וסודה לשתייה. מוסיפים מלח ותבלינים ומערבבים קלות לפיזור התבלינים בקמחים. 
  5. מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה והביצים ומעבדים שוב רק עד לקבלת תערובת אחידה. 
  6. מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבניות תנור בנייר אפייה. 
  7. מגלגלים מהתערובת כדורים בקוטר 5 ס״מ. אם התערובת דביקה מדי אפשר להכניס אותה למקרר לחצי שעה או לעבוד עם ידיים רטובות. מגלגלים את הכדורים בגרנולה ומניחים בתבנית במרווחים. בכל תבנית ייכנסו כ-12 כדורים. מועכים מעט את הכדורים בעזרת כף היד.
  8. אופים 11 דקות עד שהשוליים מזהיבים. מכינים תבנית נוספת ואופים כך את יתר הדובשניות. 

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 30 מנות
קלוריות 169.5 קק״ל 5085.2 קק״ל
פחמימות 29.6 גרם 887.5 גרם
שומן 6.9 גרם 205.6 גרם
נתרן 135.1 מ״ג 4051.7 מ״ג
חלבון 2.2 גרם 67.1 גרם
סיבים תזונתיים 0.8 גרם 25.0 גרם
שומן רווי 3.6 גרם 106.8 גרם
כולסטרול 30.5 מ״ג 915.0 מ״ג
סידן 11.8 מ״ג 354.0 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 15.3 מ״ג
אשלגן 68.2 מ״ג 2047.2 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 16.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody