דובשניות ערמונים ושוקולד לבן

למה להסתפק בדובשניות יבשות מהסופרמרקט אם אפשר להכין דובשניות ערמונים ושוקולד לבן? דובשניות גורמה עם מלית מפתיעה של קרם ערמונים וציפוי שוקולד לבן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

בצק

ציפוי

אופן הכנה

  1. מעבדים חמאה ושני סוגי סוכר במיקסר עם וו גיטרה לתערובת אחידה. 
  2. מוסיפים דבש וסילאן ומעבדים לתערובת אחידה.
  3. מוסיפים ביצים אחת אחת ומעבדים לתערובת אחידה.
  4. לקערה נפרדת מנפים קמחים וסודה לשתייה. מוסיפים מלח ותבלינים ומערבבים קלות לפיזור התבלינים בקמחים.
  5. מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה והביצים ומעבדים שוב רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  6. מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבניות תנור בנייר אפייה.
  7. מגלגלים מהתערובת כדורים בקוטר 5 ס״מ. אם התערובת דביקה מדי אפשר להכניס אותה למקרר לחצי שעה או לעבוד עם ידיים רטובות. יוצרים גומה עמוקה בכל כדור, ומזלפים פנימה ½ כפית מקרם הערמונים. מגלגלים את הכדורים סביב הקרם.
  8. מגלגלים את הכדורים בשוקולד לבן ובערמונים ומניחים בתבנית במרווחים. מועכים את הכדורים קלות בעזרת כף היד.
  9. אופים 11 דקות עד שהשוליים מזהיבים. מכינים תבנית נוספת ואופים כך את יתר הדובשניות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 30 מנות
קלוריות 185.9 קק״ל 5578.0 קק״ל
פחמימות 33.0 גרם 991.2 גרם
שומן 7.0 גרם 211.1 גרם
נתרן 127.1 מ״ג 3814.3 מ״ג
חלבון 2.4 גרם 71.4 גרם
סיבים תזונתיים 0.4 גרם 13.5 גרם
שומן רווי 4.0 גרם 121.3 גרם
כולסטרול 31.0 מ״ג 929.0 מ״ג
סידן 17.3 מ״ג 518.3 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 11.1 מ״ג
אשלגן 84.6 מ״ג 2538.1 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 6.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody