
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים4
עוגיות שקדים דקיקות ושזופות. מי שמעדיף עוגיות קצת יותר עבות, יכול ליצור מהתערובת גבעות שמנמנות, במקום לשטח לעיגולים. כדי להלביש את הדוגמניות במראה אלגנטי במיוחד, טובלים אותן בשוקולד מריר מומס עד למחצית הגובה ומניחים על נייר אפייה עד שהשוקולד מתקשה. שומרים בכלי אטום, בשכבות מופרדות בנייר אפייה (בקיץ - עדיף במקרר).
מצרכים
-
2 חלבונים L
-
1שקית או 100 גרם אבקת סוכר
-
1 כפית תמצית וניל
-
300 גרם שקדים פרוסים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- מערבבים (לא מקציפים) חלבונים, אבקת סוכר ותמצית וניל.
- מוסיפים שקדים פרוסים ומערבבים היטב עד שהשקדים מצופים מכל הכיוונים (התערובת תיראה יבשה וזה בסדר).
- משטחים כפיות מהתערובת לעיגולים דקיקים בקוטר 5 ס”מ, על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים 10-15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות. מצננים לחלוטין, מפרידים מנייר האפייה ומגישים.
- שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
45
מנות
קלוריות
51.6
קק״ל
2320.0
קק״ל
פחמימות
1.3
גרם
56.5
גרם
שומן
3.4
גרם
153.3
גרם
נתרן
9.7
מ״ג
434.5
מ״ג
חלבון
1.7
גרם
77.9
גרם
סיבים תזונתיים
0.0
גרם
0.0
גרם
שומן רווי
0.0
גרם
0.0
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
0.2
מ״ג
10.7
מ״ג
ברזל
0.0
מ״ג
0.1
מ״ג
אשלגן
4.9
מ״ג
220.0
מ״ג
אבץ
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
תגובות (2)
עוגיות מעולות
קרין את מושלמת 🌹