חגיגה של טעמים: דלעת צלויה ברוטב ג’ינג’ר וסויה
דלעת צלויה ברוטב ג׳ינג׳ר וסויה - תוספת צמחונית, מתקתקה וקלה להכנה שניתן להכין מראש ולאפות בסמוך להגשה. תוספת נהדרת ודלת קלוריות
דלעת צלויה ברוטב ג׳ינג׳ר וסויה - תוספת צמחונית, מתקתקה וקלה להכנה שניתן להכין מראש ולאפות בסמוך להגשה. תוספת נהדרת ודלת קלוריות
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 278.1 קק״ל 1112.4 קק״לפחמימות 36.1 גרם 144.4 גרםשומן 12.8 גרם 51.1 גרםנתרן 604.1 מ״ג 2416.5 מ״גחלבון 3.8 גרם 15.0 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 12.7 גרםשומן רווי 1.8 גרם 7.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 44.5 מ״ג 177.9 מ״גברזל 1.2 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 620.4 מ״ג 2481.8 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה
-
קלוריות278
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 278.1 קק״ל 1112.4 קק״לפחמימות 36.1 גרם 144.4 גרםשומן 12.8 גרם 51.1 גרםנתרן 604.1 מ״ג 2416.5 מ״גחלבון 3.8 גרם 15.0 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 12.7 גרםשומן רווי 1.8 גרם 7.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 44.5 מ״ג 177.9 מ״גברזל 1.2 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 620.4 מ״ג 2481.8 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 278 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מכינים את הדלעת: קולפים וחותכים את הדלעת לקוביות בינוניות (אם זו דלעת ערמונים אפשר לחתוך ולבשל עם הקליפה, חותכים לסירות).
- מערבבים את שאר המרכיבים בקערה. מוסיפים את קוביות הדלעת לרוטב ומערבבים היטב.
- משרים את הדלעת ברוטב לרבע שעה (אפשר להשרות ברוטב עד יממה שלמה, ניתן לאפות כשרוצים להגיש).
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מעבירים את הדלעת לתבנית, ממליחים ומניחים את התימין מעל. מכסים ברדיד אלומיניום.
- אופים כחצי שעה, מסירים את רדיד האלומיניום וממשיכים לאפות עוד כ-40 דק עד שהדלעת שחומה ומקורמלת.
אופן הכנה
- מכינים את הדלעת: קולפים וחותכים את הדלעת לקוביות בינוניות (אם זו דלעת ערמונים אפשר לחתוך ולבשל עם הקליפה, חותכים לסירות).
- מערבבים את שאר המרכיבים בקערה. מוסיפים את קוביות הדלעת לרוטב ומערבבים היטב.
- משרים את הדלעת ברוטב לרבע שעה (אפשר להשרות ברוטב עד יממה שלמה, ניתן לאפות כשרוצים להגיש).
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מעבירים את הדלעת לתבנית, ממליחים ומניחים את התימין מעל. מכסים ברדיד אלומיניום.
- אופים כחצי שעה, מסירים את רדיד האלומיניום וממשיכים לאפות עוד כ-40 דק עד שהדלעת שחומה ומקורמלת.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן