חגיגה של טעמים: דלעת צלויה ברוטב ג’ינג’ר וסויה

דלעת צלויה ברוטב ג׳ינג׳ר וסויה - תוספת צמחונית, מתקתקה וקלה להכנה שניתן להכין מראש ולאפות בסמוך להגשה. תוספת נהדרת ודלת קלוריות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

שימוש בסוכר סטרוויה לוגו חוסך לכם 155 קלוריות במתכון זה!

אופן הכנה

  1. מכינים את הדלעת: קולפים וחותכים את הדלעת לקוביות בינוניות (אם זו דלעת ערמונים אפשר לחתוך ולבשל עם הקליפה, חותכים לסירות).
  2. מערבבים את שאר המרכיבים בקערה. מוסיפים את קוביות הדלעת לרוטב ומערבבים היטב.
  3. משרים את הדלעת ברוטב לרבע שעה (אפשר להשרות ברוטב עד יממה שלמה, ניתן לאפות כשרוצים להגיש).

    TRUVIA דלעת צלויה (צילום: שניר גואטה)
    מוסיפים את קוביות הדלעת למישרה (צילום: אפיק גבאי)

  4. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  5. מעבירים את הדלעת לתבנית, ממליחים ומניחים את התימין מעל. מכסים ברדיד אלומיניום.
  6. אופים כחצי שעה, מסירים את רדיד האלומיניום וממשיכים לאפות עוד כ-40 דק עד שהדלעת שחומה ומקורמלת.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 229.9 קק״ל 919.6 קק״ל
פחמימות 22.0 גרם 88.0 גרם
שומן 17.8 גרם 71.3 גרם
נתרן 361.1 מ״ג 1444.4 מ״ג
חלבון 3.7 גרם 14.9 גרם
סיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.7 גרם
שומן רווי 2.5 גרם 10.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 42.8 מ״ג 171.1 מ״ג
ברזל 1.6 מ״ג 6.5 מ״ג
אשלגן 488.8 מ״ג 1955.2 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 2.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (3)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody