חגיגה של טעמים: דלעת צלויה ברוטב ג’ינג’ר וסויה

דלעת צלויה ברוטב ג׳ינג׳ר וסויה - תוספת צמחונית, מתקתקה וקלה להכנה שניתן להכין מראש ולאפות בסמוך להגשה. תוספת נהדרת ודלת קלוריות
דלעת צלויה ברוטב ג׳ינג׳ר וסויה - תוספת צמחונית, מתקתקה וקלה להכנה שניתן להכין מראש ולאפות בסמוך להגשה. תוספת נהדרת ודלת קלוריות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    278
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 278.1 קק״ל 1112.4 קק״ל
    פחמימות 36.1 גרם 144.4 גרם
    שומן 12.8 גרם 51.1 גרם
    נתרן 604.1 מ״ג 2416.5 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 15.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 12.7 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 7.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 44.5 מ״ג 177.9 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 620.4 מ״ג 2481.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    278
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 278.1 קק״ל 1112.4 קק״ל
    פחמימות 36.1 גרם 144.4 גרם
    שומן 12.8 גרם 51.1 גרם
    נתרן 604.1 מ״ג 2416.5 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 15.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 12.7 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 7.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 44.5 מ״ג 177.9 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 620.4 מ״ג 2481.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכינים את הדלעת: קולפים וחותכים את הדלעת לקוביות בינוניות (אם זו דלעת ערמונים אפשר לחתוך ולבשל עם הקליפה, חותכים לסירות).
  2. מערבבים את שאר המרכיבים בקערה. מוסיפים את קוביות הדלעת לרוטב ומערבבים היטב.
  3. משרים את הדלעת ברוטב לרבע שעה (אפשר להשרות ברוטב עד יממה שלמה, ניתן לאפות כשרוצים להגיש).

    TRUVIA דלעת צלויה (צילום: שניר גואטה)
    מוסיפים את קוביות הדלעת למישרה (צילום: אפיק גבאי)

  4. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  5. מעבירים את הדלעת לתבנית, ממליחים ומניחים את התימין מעל. מכסים ברדיד אלומיניום.
  6. אופים כחצי שעה, מסירים את רדיד האלומיניום וממשיכים לאפות עוד כ-40 דק עד שהדלעת שחומה ומקורמלת.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חגיגה של טעמים: דלעת צלויה ברוטב ג’ינג’ר וסויה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות