משק ויילר רקע

האיטלקים יקנאו: מתכון לפסטה ברוטב בולונז טבעוני שגם ילדים יטרפו

לא צריך להתפשר! קבלו מתכון לפסטה ברוטב בולונז טבעוני שמכינים עם טופו מהמם שיש בו עגבניות מיובשות. כל המשפחה תטרוף!
לא צריך להתפשר! קבלו מתכון לפסטה ברוטב בולונז טבעוני שמכינים עם טופו מהמם שיש בו עגבניות מיובשות. כל המשפחה תטרוף!
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    323
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 323.3 קק״ל 1293.1 קק״ל
    פחמימות 50.5 גרם 202.0 גרם
    שומן 8.9 גרם 35.7 גרם
    נתרן 46.5 מ״ג 186.0 מ״ג
    חלבון 9.7 גרם 38.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.5 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 5.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 46.1 מ״ג 184.5 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 469.0 מ״ג 1876.1 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    323
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 323.3 קק״ל 1293.1 קק״ל
    פחמימות 50.5 גרם 202.0 גרם
    שומן 8.9 גרם 35.7 גרם
    נתרן 46.5 מ״ג 186.0 מ״ג
    חלבון 9.7 גרם 38.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.5 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 5.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 46.1 מ״ג 184.5 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 469.0 מ״ג 1876.1 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור

וותרו על הקצב ולכו ישר למקררים עם המוצרים מן הצומח! בחרנו לפנק אתכם עם מתכון לפסטה עם רוטב בולונז טבעוני שעשוי מטופו בטעם עגבניות מיובשות, רוטב עגבניות עשיר, תבלינים ריחניים ובזיליקום טרי!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב בולונז טבעוני

פסטה

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את רוטב הבולונז: במחבת גדולה מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית, עד שהבצל מתחיל להזהיב.
  2. מפוררים בידיים את הטופו לפירורים קטנים עד בינוניים, מוסיפים למחבת וממשיכים לטגן במשך 3 דקות נוספות.
  3. מוסיפים את מחית (פאסאטה) העגבניות, רסק העגבניות, המים, התבלינים והבזיליקום, מערבבים היטב וממשיכים לבשל במשך 10 דקות.
  4. מכינים את הפסטה: מרתיחים את המים בסיר גדול ומוסיפים מלח. מבשלים את הפסטה במים עד שהיא מתרככת. מסננים את הפסטה מהנוזלים ומעבירים לקערות הגשה.
  5. מוזגים את רוטב הבולונז על הפסטה ומגישים.
פסטה בולונז טבעוני משק ויילר
מתכון לפסטה בולונז טבעוני שכיף לטרוף. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
האיטלקים יקנאו: מתכון לפסטה ברוטב בולונז טבעוני שגם ילדים יטרפו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות