
האיטלקים יקנאו: מתכון לפסטה ברוטב בולונז טבעוני שגם ילדים יטרפו
לא צריך להתפשר! קבלו מתכון לפסטה ברוטב בולונז טבעוני שמכינים עם טופו מהמם שיש בו עגבניות מיובשות. כל המשפחה תטרוף!
לא צריך להתפשר! קבלו מתכון לפסטה ברוטב בולונז טבעוני שמכינים עם טופו מהמם שיש בו עגבניות מיובשות. כל המשפחה תטרוף!
- ליאור קליין
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 323.3 קק״ל 1293.1 קק״לפחמימות 50.5 גרם 202.0 גרםשומן 8.9 גרם 35.7 גרםנתרן 46.5 מ״ג 186.0 מ״גחלבון 9.7 גרם 38.9 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.5 גרםשומן רווי 1.2 גרם 5.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 46.1 מ״ג 184.5 מ״גברזל 1.2 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 469.0 מ״ג 1876.1 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 1.8 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 10 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות323
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 323.3 קק״ל 1293.1 קק״לפחמימות 50.5 גרם 202.0 גרםשומן 8.9 גרם 35.7 גרםנתרן 46.5 מ״ג 186.0 מ״גחלבון 9.7 גרם 38.9 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.5 גרםשומן רווי 1.2 גרם 5.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 46.1 מ״ג 184.5 מ״גברזל 1.2 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 469.0 מ״ג 1876.1 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 1.8 מ״גסגור
וותרו על הקצב ולכו ישר למקררים עם המוצרים מן הצומח! בחרנו לפנק אתכם עם מתכון לפסטה עם רוטב בולונז טבעוני שעשוי מטופו בטעם עגבניות מיובשות, רוטב עגבניות עשיר, תבלינים ריחניים ובזיליקום טרי!
מרכיבים 16 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 323 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים


רוטב בולונז טבעוני
-
3 כפות שמן זית
-
1 יחידה בצלבינוני, קלוף וקצוץ
-
2 שיני שוםקצוצות
-
1 1/2 כוסות פאסאטה עגבניות
-
1 כף רסק עגבניות
-
1/2 כוס מים
-
לפי הטעם
-
לפי הטעם
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1/2 צרור בזיליקום
-
2 ליטר מים רותחים
פסטה
-
1חבילה או 500 גרם פסטה ספגטי
-
2 ליטר מים רותחים
הגשה
-
5 עלי בזיליקוםטריים
-
טבעונית, מגוררת

אופן הכנה
- מכינים את רוטב הבולונז: במחבת גדולה מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית, עד שהבצל מתחיל להזהיב.
- מפוררים בידיים את הטופו לפירורים קטנים עד בינוניים, מוסיפים למחבת וממשיכים לטגן במשך 3 דקות נוספות.
- מוסיפים את מחית (פאסאטה) העגבניות, רסק העגבניות, המים, התבלינים והבזיליקום, מערבבים היטב וממשיכים לבשל במשך 10 דקות.
- מכינים את הפסטה: מרתיחים את המים בסיר גדול ומוסיפים מלח. מבשלים את הפסטה במים עד שהיא מתרככת. מסננים את הפסטה מהנוזלים ומעבירים לקערות הגשה.
- מוזגים את רוטב הבולונז על הפסטה ומגישים.

אופן הכנה
- מכינים את רוטב הבולונז: במחבת גדולה מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית, עד שהבצל מתחיל להזהיב.
- מפוררים בידיים את הטופו לפירורים קטנים עד בינוניים, מוסיפים למחבת וממשיכים לטגן במשך 3 דקות נוספות.
- מוסיפים את מחית (פאסאטה) העגבניות, רסק העגבניות, המים, התבלינים והבזיליקום, מערבבים היטב וממשיכים לבשל במשך 10 דקות.
- מכינים את הפסטה: מרתיחים את המים בסיר גדול ומוסיפים מלח. מבשלים את הפסטה במים עד שהיא מתרככת. מסננים את הפסטה מהנוזלים ומעבירים לקערות הגשה.
- מוזגים את רוטב הבולונז על הפסטה ומגישים.
בשיתוף עם משק ויילר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן