הטיפ של מאיר: איך מכינים רוטב בשמל מושלם?

מתכון לרוטב בשמל קלאסי הוא לחלוטין חובה בכל בית! בשמל עשוי מקמח, חמאה, חלב ותבלינים בסיסיים, ומשמש רבות במטבח האיטלקי והצרפתי בפשטידות, מאפים וכמובן - לזניה
מתכון לרוטב בשמל קלאסי הוא לחלוטין חובה בכל בית! בשמל עשוי מקמח, חמאה, חלב ותבלינים בסיסיים, ומשמש רבות במטבח האיטלקי והצרפתי בפשטידות, מאפים וכמובן - לזניה
  • מאיר דנון
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    1297
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1297.2 קק״ל 1297.2 קק״ל
    פחמימות 122.7 גרם 122.7 גרם
    שומן 68.8 גרם 68.8 גרם
    נתרן 1285.0 מ״ג 1285.0 מ״ג
    חלבון 61.3 גרם 61.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 2.6 גרם
    שומן רווי 41.2 גרם 41.2 גרם
    כולסטרול 186.8 מ״ג 186.8 מ״ג
    סידן 1026.1 מ״ג 1026.1 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 1420.6 מ״ג 1420.6 מ״ג
    אבץ 4.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    1297
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1297.2 קק״ל 1297.2 קק״ל
    פחמימות 122.7 גרם 122.7 גרם
    שומן 68.8 גרם 68.8 גרם
    נתרן 1285.0 מ״ג 1285.0 מ״ג
    חלבון 61.3 גרם 61.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 2.6 גרם
    שומן רווי 41.2 גרם 41.2 גרם
    כולסטרול 186.8 מ״ג 186.8 מ״ג
    סידן 1026.1 מ״ג 1026.1 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 1420.6 מ״ג 1420.6 מ״ג
    אבץ 4.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכינים את הבשמל: בסיר על כיריים ממיסים חמאה, מוסיפים את הקמח וטורפים יחד במשך כ-2 דקות.
  2. מוסיפים את החלב, המלח ושיני השום בשלמותן ומביאים לרתיחה.
  3. מתבלים באגוז מוסקט ומבשלים מספר דקות נוספות.
  4. לאחר רתיחה, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הטיפ של מאיר: איך מכינים רוטב בשמל מושלם?

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות