הכי טעים שיש: ניוקי עם קרם ברוקולי

נמאס לכם לאכול את אותו הדבר כל הזמן? קבלו מתכון קליל ומהיר לניוקי בקרם ברוקולוי עם הבלנדר מוט של ברימאג שמשלב מספר פונקציות במכשיר אחד נח לשימוש
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    7 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

מצרכים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הניוקי במים הרותחים 3-5 דק׳ (לאחר שהם צפים למעלה מחכים עוד דקה ואז מוציאים מהמים למי קרח). לאחר כמה דק מסננים את הניוקי ממי הקרח ומניחים בקערה בצד.
  2. בסיר בינוני חולטים את פרחי הברוקולי במים הרותחים והמלח כ- 7 דקות. מוציאים מהמים ומסננים.
  3. מאדים את הבצל במחבת גדולה עם החמאה. לאחר שהתרכך מוסיפים את השום. לאחר 3 דקות מוסיפים את השמנת המתוקה הברוקולי החלוט והמלח. מעבירים לכלי עם שוליים גבוהים.
  4. טוחנים עם בלנדר המוט עם אביזר הממחה כ-3 דקות. מוסיפים את שמן הזית וממשיכים לטחון עם מוט הערבול עד שמגיעים למרקם חלק.
  5. מחממים את הניוקי במחבת עם החמאה, היין והמלח. מעבירים לצלחת הגשה ומוזגים מעל מקרם הברוקולי. מגישים מיד.

    מעבירים לצלחת הגשה ומוזגים מעל מקרם הברוקולי. מגישים מיד.
    מעבירים לצלחת הגשה ומוזגים מעל מקרם הברוקולי. מגישים מיד.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 2346.4 קק״ל 2346.4 קק״ל
פחמימות 186.5 גרם 186.5 גרם
שומן 160.5 גרם 160.5 גרם
נתרן 7460.6 מ״ג 7460.6 מ״ג
חלבון 31.6 גרם 31.6 גרם
סיבים תזונתיים 11.6 גרם 11.6 גרם
שומן רווי 84.8 גרם 84.8 גרם
כולסטרול 381.8 מ״ג 381.8 מ״ג
סידן 291.4 מ״ג 291.4 מ״ג
ברזל 3.0 מ״ג 3.0 מ״ג
אשלגן 1975.7 מ״ג 1975.7 מ״ג
אבץ 2.0 מ״ג 2.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody